fredag 30 mars 2012

SOVDAGS NU


BKV SVETSAR TRUPPEN I HELGEN - OCH VÄRMDÖ IMORGON

Skriver lite mer om någon timme men då hoppas jag att BKV-gubbarna sover sött, så ni får läsa imorgon.... nattinatti på er. Och förresten, var snäll mot dom med kundkorgarna, en vacker dag får ni igen annars. Det gamla talesättet "What´s goes around, comes around" stämmer ALLTID!! ;)

Fortsättning på inlägget.....
Ny träningsmatch imorgon och då mot gästande Värmdö IF, ett tufft motstånd som spelar kvar i tvåan och det mycket tack vare vinsten mot Enskede i höstens sista omgång. Här får vi känna på lite bättre fotboll tror jag, och även om det nu "bara" är en träningsmatch så det ändå en liten värdemätare för både lag och individ. Glöm inte att ni "var där" själva förra säsongen ;)

Hoppas verkligen att jag hinner med att se matchen, har lite fotbollsabstinens nu. Och på söndag kör ju Allsvenskan igång igen, så visst fan börjar det lukta vår på allvar nu mmmmm. Jo innan jag avrundar, BKV kör alltså en typ "weekend-camp" så det tränas och äts en hel del dessa dagar. Hoppas ni får några riktigt bra dagar allihopa, och lycka till imorgon mot Värmdö.


Tack X för paparazzi-bilden på en sovande Berna
i sött John Blund-täcke ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar