fredag 20 april 2012

VIGGBYHOLM IMORGON


VI VILL HA V SOM I VINST - ÖVER VIGGAN

För er som inte redan visste det så är det alltså hemmapremiär för BKV imorgon, Viggbyholm kommer till byn och avspark sker 15.00. Se till att masa er upp till Sportcentrum för att stötta killarna nu, det är dom värda efter förra helgens utskåpning av Märsta. Viggan kanske blir en liten tuffare utmaning men nog har vi chans till tre nya friska pinnar, och BKV ställer upp med intakt trupp.

Viggbyholm besegrade Ängby IF med 2-1 efter mål av Mild och Limpar hehe... alltså inte dom ni tänker på nu. Men Jesper Limpars pappa Anders är ju bekant för många, han var ju här förra året med sitt Sollentuna och rånade oss på tre poäng. Vi tar revansch på släkten nu tycker jag ;)
Håll er till BKV-Bloggs vinnarkoncept "Håll nollan, och gör ett mål" så får vi en trevlig lördagskväll allihopa.

GLÖM INTE ATT BKV NORRTÄLJE U19 MÖTER 3:AN IFK ESKILSTUNA KL 12.00  I JUNIORALLSVENSKAN.
"Attackfotboll när den är som bäst"
Nu sticker jag ut hakan och säger att.... BKV:s framtid rankar jag som seriens topp-tre-lag, och Eskilstuna kan vara något av dom andra två. Dock lite tidigt att ranka lagen men man har ju den där gamla fingertoppskänslan hehe, det tredje laget då? Det vet det f**, Enskede, Älvsjö? Observera nu att jag inte tar ut någon seger i förskott till imorgon, men jag tror ändå på en bra slutplacering för killarna när säsongen väl är över. Kom ihåg var ni läste det först ;)


Här kan ni läsa referat från "Viggans" hemsida från deras hemmamatch mot Ängby.
"På måndagskvällen kunde så äntligen Viggan spela sin uppskjutna premiärmatch, som egentligen skulle ha spelats redan i lördags, men då planen inte var tillgänglig pga snö, fick matchen ställas in.
Efter att ha smält intrycken från den nu spelade matchen, kan man lugnt konstatera att bortåt 45-50 procent av den mentala uppladdning, som skett inför den planerade lördagsmatchen, hade gått förlorad på måndagskvällen, åtminstone om man ser till vad som presterades spelmässigt. Ytterligare 25 procent hade försvunnit på söndagen, då även träningspasset tvingades ställas in, eftersom snön fortfarande låg kvar. De återstående 25 procenten var en näthärva av premiärnerver, som tycktes ligga som en blöt filt över var och en. Ängby var inte bra och Viggan var det definitivt inte, men man vann premiären till skillnad från förra året, då man spelade riktigt bra, men förlorade trots en formidabel insats.

Gör man alla målen i en match brukar man normalt sett vinna, något som Viggan kunde konstatera efter sin premiärmatch mot Ängby IF. Efter en halvtimme så kunde sålunda Viggan ge Ängby ledningen efter ett självmål (och som vanligt publicerar vi inga namn på den olycklige). Säkra källor hävdar dock att det förmodligen hade blivit mål ändå, om det kan vara en tröst. Dessbättre kunde Viggan snabbt replikera knappt tio minuter senare, då Markus Mild fått en passning från Jesper Limpar, som Markus retfullt förpassar mellan benen på målvakten, något som den senare sent kommer att glömma. 1-1 och efter målet vaknar Viggan till liv och spelar ungefär som man hade förväntat sig.

Den andra halvlekens inledning var en riktig seg tillställning och man undrar hur ett lag så totalt kan ha glömt allt från träningar och träningsmatcher. Felpass och ett okoordinerat spel, som ledde till få giftiga framstötar. Ett stort undantag var en smörpassning från Markus Mild till Jesper Limpar, som efter en timmes spel, ensam med målvakten, säkert sätter bollen i mål. Ett riktigt klassmål och matchens behållning, förutom de tre poängen förstås. Självklart skall man glädjas åt tre poäng i en premiär och det är starkt att vinna trots att inte allt fungerade som det fanns förhoppningar om. Nu väntar BKV Norrtälje på lördag, som krossade Märsta i sin premiär med 5-0, en uppgift som känns ganska tung, såvida man inte hittar tillbaka till den form som stundtals visats upp under försäsongen. Men det får vi ju hoppas att man gör.""Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar