söndag 16 september 2012

ÄLVSJÖ AIK VANN




BKV GÖR DET BRA - MEN DET RÄCKTE INTE

Dagens match i Juniorallsvenskan mellan BKV och Älvsjö AIK slutade lite surt 2-0 till gästerna. Hörde dock att vargarna stod upp bra och skakade topplaget och elitsatsande Älvsjö rejält. 0-0 i sjuttio minuter med ett "lätt" sargat lag är bra! Tyvärr räckte det inte hela vägen men jag är övertygad om att om vi hade likadana förutsättningar så hade dom inte haft en chans.
Bra jobbat killar och coacher... en match kvar nu och då ska Syrianerna få en lektion i fotboll ;)

Dagens smällkaramell var väl annars Eskilstunas 5-1 vinst över Assyriska, som nu tappade chansen att vinna serien. Vad hände där liksom?? Tyvärr så passerade dom BKV i tabellen tack var dom tre poängen, men dom har Älvsjö kvar i sista omgången, som nu är pressade att vinna. Kolla in toppstriden, så sjukt jämnt att det bara skiljer ett par mål mellan dom och Enskede. Wow!

Klockren matchanalys från dagens match från Peter J:
Upplandning och förutsättningar in för match kan vara väldigt olika, Älvsjö åker dag innan match och bor på hotell i Norrtälje. Vi själva har en sargat trupp där flertalet spelare spelat 90 minuter dagen innan, några dras med envisa förkylningar. Några väljer att åka och titta på annan fotboll.

Därför vill jag ge ett stort beröm till de spelare som ger allt i dag, trots trötta huvuden och ben. Spelarna följde taktiken vi beslutade oss för innan matchen, och det kändes som vi skulle klara av en poäng mot ett duktigt Älvsjö. Men med 20 minuter kvar blir Älvsjö tilldömda en enormt billig straff, de förvaltar den väl och gör 0-1. Vi orkar inte riktigt hämta ny energi efter det målet. Men återigen spelarna försöker. Älvsjö gör sitt 0-2 mål i minut 88.

Stort beröm till alla spelare idag, extra plus till Philip, som spelar förmiddag för att direkt ställa upp på bänken när vi behövde spelare.



Kommentar: Hotellsovande, för en timmes bilfärd??? Ok??




ps. Förresten, någon som vet hur det gick i stockholmsderbyt idag?
 

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar