lördag 12 april 2014

NÄRA NÄRA

 
TUNG FÖRLUST I PREMIÄREN - MEN GLÄDJANDE UPPRYCKNING

Var ni på match idag, om inte så skyll er själva. Men grattis till er över fyrahundra som var upp och kollade in seriepremiären idag mot syrianerna. Tyvärr tyvärr så slutade det hela med förlust och 2-3 men jävlar vad nära det var att sluta tvärtom, usch va tungt det kändes att gå hem.
Berhane gör både 0-1 och 0-2 på 23 minuter och det var ju lite rullgardin ner där på mig ett tag, kanske inte bara för att dom ledde utan för att dom ägde allting "där ute". Domare, vargar och boll. Ska dock absolut inte sticka under stol med att dom var duktiga, snabba, kortpassande, lugna, disciplinerade, taktiskt ful-smarta osv. Ett bra lag helt enkelt. Men BKV var på tok för "fega" och jag hörde inte en enda spelare som skrek av vrede eller som taggade någon annan, fast man hörde ju inte så mycket pga av 300 sekundmeter vind idag ;)

Hauta gjorde ett dubbelbyte direkt efter pausvilan och det blev genast bättre fart, ska jag vara ärlig så blev jag lite snopen när inte Kim startade matchen men det fanns säkert en tanke bakom det. Inbytte Svecke gör också 1-2 efter bra spel av Andreas B och det bara typ efter tolv minuter och helt plötsligt vaknar vargarna ur vinter-dvalan. En hungrig Wessberg smäller in 2-2 med kvarten kvar och Adam nickar en boll i ribban, Henke med ett jätteläge, ja det var ett lag på planen under en lång period och publiken vädrade årets vändning redan i första matchen. Och vad händer då med åtta minuter kvar.... 2-3 hur enkelt som helst. Så surt!!
(och då har jag inte ens nämnt ett bortdömt BKV-mål, offside sa domarn)

Summering: En härlig match med massor av sekvenser, en grymt bra genomkörare inför kommande fighter. Spelarna tar med sig massor av detta och fick lära sig att man måste vara på tå och spela på gränsen redan från avspark. Ha noll respekt och ni fixar många många poäng framöver, jag är lik förbannat stolt över er killar, ni är mina hjältar!!

Trevlig helg alla och deppa INTE, imorgon är en ny dag!


ps. återkommer lite senare ikväll med ett inlägg till, håll koll ;)


Oskar

Adam

Andreas L

Andreas B

Trey

Alien

Kung Henke

Captain Eighty and the dogs

Matchvändningen, Svecke och Askebris

Kim

Anton

Junior

Me like

1-2

1-2 fortfarande

Svecke målskytt

Emil

Hörna

 2-2 Wessberg

Glädje

Taggad Lindström


My man ;)

Så jävla nära Henke

Ångest

Trippel-ångest

Grym BKV-press

 Dagens bonus-bild ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar