söndag 12 juni 2016

OMGÅNG 11, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 11, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.BKV Norrtälje - Skiljebo SK  3-3
1-0 Självmål 3, 1-1 A Johansson 29, 2-1 B Pishdari 33, 3-1 F Wessberg 45, 3-2 H Safari 53, 3-3 H Tjärnhell 73
Ett litet form-sargat BKV fick det svårt mot formtoppade Skiljebo även om det började med en drömstart efter en perfekt slagen frispark och självmål. Och efter kvitteringen så öser man på och gör två mål till, varav det sista bara minuten innan halvtidsvila. Det kändes då lite som att dom tre poängen låg hyfsat trygga i ryggsäcken, men... Skiljebo kom ut taggade till tårna och krigade till sig en reducering, och kvittering. Oavgjort får väl anses som ganska rättvist men visst borde BKV ha kunnat tagit vara på chanserna lite bättre, det märks att den skadade kaptenen saknas där ute när det gäller offensiven. Är mest lite förvånad över alla insläppta mål trots den fina backlinjen.
Odds: 4,00
Publik: 149


Gusk - Sundbybergs IF  2-1
1-0 A Kanjou 56, 2-0 M Lindström 70, 2-1 R Safaha 76
Tre sjukligt viktiga poäng för mål-svaga Gusk, lossnade det nu tro? Det stor 1-1 i virkes-träffar efter 45 minuter men 0-0 på resultattavlan. Gusk öppnar dock bäst i andra och forcerar in både ett och två noll på skott, men med bara drygt kvarten kvar så trycker idag Sundbyberg in en reducering och hel Uppsala darrar fram till slutsignalen. Såg att Sumpan matchade ett helt gäng debutanter, sjukdomar?
Hemmalagets Karim avstängd i nästa match.
Odds: 2,20
Publik: 148


FC Gute - Syrianska IF   (Inställd)
Odds: 
Publik: 


IK Franke - Värmdö IF  1-0
1-0 A Appelfeldt 55
Franke verkar ha tagit sig i kragen och knep här alla tre poängen och har nu bra häng på kvalplatsen. Men visst kan undra lite över vad Värmdö höll på med, var det sviterna efter BKV-mötet. Har märkt att många lag presterar dåligt efter att ha matchat mot just dom, det verkar tungt att ta sig an lagmaskinen BKV. Matchens höjdare var väl annars Värmdös Lamin Sanneh som byttes in i 67:e och som tretton minuter senare fick kliva av igen... efter att ha fått två varningar. Är det det som kallas monsterbyte eller?
Odds: 2,50
Publik: 60


Karlbergs BK -Håbo FF  4-0
1-0 A Kabondo 6, 2-0 M Gassama 31, 3-0 M Gassama 38, 4-0 M Karelius71
Karlberg körde över Håbo så det bara sjöng om det och hade fina 3-0 efter första halvlek, här var det inget snack om vilka som var det bättre laget om man säger så. Temporärt så lägger sig KBK på en fjärdeplats medan Håbo fortfarande får se upp för lagen under dom, kvalplatsen närmar sig men inte just i den heär omgången kanske. Noterbart att Karlbergs Karelius gick upp på delad tredjeplats i skytteligan, samt att Vikström och Nader fick säsongens första spelminuter.
Odds: 1,75
Publik: 100Sollentuna FK - Kvarnsvedens IK   2-0
1-0 K Ramsell 41, 2-0 D Söderberg 87
Seriefavoriten mötte nedflyttningstippade Kvarnsveden och fick verkligen jobba för segern, och då skiljer det hela sjutton poäng mellan lagen efter bara elva omgångar, Hemmalaget fick två otroligt viktiga psykologiska mål, båda strax innan halvlekarnas slut och det avgjorde det hela. Det blev en lång resa hem för kvarnsvedarna men nog tycker jag att dom ska ta med sig det här till nästa helg och matchen mot Gute. Man kan mer än man tror liksom. Kapten Åberg i Sollentuna får vila nästa helg mot Håbo efter sitt tredje gula.
Odds: 1,30
Publik: 48


Västerås IK - Boo FK   1-0
1-0 G Medina 9
Här gå Västerås och vinner årets första seriematch, grattis, men tror ni inte att Bytyqi ska bli utvisad för andra gången denna säsong, och det med bara nio minuter kvar. Ok dom vinner i alla fall men vad är det med den killen, 2 av lagets 5 (!) utvisningar i år. Hemmatränaren måste ha varit tokig i paus efter som han bytte ut två spelare redan då. Vad Boo sen sysslade med har jag ingen aning om, och det tror jag inte dom själva kan svara på heller. VIK:s Rönnholm också avstängd i nästa match.
Odds: 5,50
Publik: 101


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar