tisdag 21 juni 2016

VINST ÖVER BOO

BKV VÄNDE OCH VANN - EFTER TRE OAVGJORDA

Det blev en riktigt riktigt skön trepoängare idag till BKV Norrtälje efter det att man tvålat till gästande Boo FK med 4-2. Emil Skogh tvåmålsskytt och ett assist (och en i virket), övriga mål av Brwa Pishdari och Albin Seger. Boo tar ledningen i matchen redan i tolfte minuten genom Helgesson på någon form va bakåtspark men BKV lyckas kvittera bara fem minuter senare via Brwa som snyggt chippar över målvakten och springer ärevarv runt läktarna, pass Kim Askebris. I andra halvlek blev det mera Emil Skogh som som vanligt agerade mycket stabilt, 2-1 målet kom i 55:e och 31 i 77:e. Tyvärr blev det lite onödigt nervöst på slutet när Boo får en straff med bara fem minuter kvar att spela, Anton chanslös på den och 3-2. Men sen punkterar duktige Albin Seger det hela i 94:e och BKV tog tre myket viktiga poäng

Det måste ha känts riktigt bra för killarna efter dessa kryss-matcher på slutet och man såg mycket mer taggade ut i dag. Tycker Boo spelade en lätt tråkig och väl enkel fotboll så det var skönt att se BKV ta chansen och både styra och anfalla lite som man ville. Personligen så hade jag velat se lite högre press första halvtimmen istället för att låta dom få tuppkam och hålla boll i backlinjen gång efter gång, men det är jag det :)   HÄRLIGT GRABBAR!!

FEM SNABBA
- Domaren gillar inte Noi, aldrig att det var gult. Rött förra gången dom sågs hmm.
- Skoj att få surra lite med Carlstads Sebbe Bellander som hälsade på.