lördag 3 december 2016

SILLY SEASON


VAD HÄNDER I BKV - INTE HELT LÄTT ATT REDA UT

Alltså jag önskar jag kunde ge er all information om spelarna och vad som händer bakom kulisserna just nu under "silly season", men det är inte lätt eftersom informationen nedåt i leden blir allt glesare. Men det finns ju några saker som dock går att nämna och det är att:

- Kapten Andreas Bellander har provtränat med div 1 laget Sollentuna FK, och dom vore rent ut sagt dumma om dom inte bara signade honom. Han platsar ju i stort sett alla lag så ge killen bra förutsättningar och han kommer att leverera massor. Andreas har dock kontrakt med BKV 2017 och jag är övertygad om att ALLA vill ha honom kvar, vilken spelare!
- Emil Skogh, har provkört för Örgryte IS och ryktas även hamna i Italiens division 3. Har hört att det även finns ett par klubbar till som är är intresserade, fortsättning följer. Hur gärna man än vill behålla honom så är det nog tyvärr hel-kört.
- Anton Hermansson, var ytterst nära en flytt men kommer tydligen att få bra arbete här neröver och vi håller alla tummarna för att inte han också försvinner, det skulle innebära stora problem 2017. Lägger vi därtill Andreas och Emil och kanske Noi på det så kommer BKV att få en jobbig säsong nästa år

- Noi Olafsson har provtränat med Sandvikens IF och förväntas väl kanske gå vidare till nästa säsong. Jättesynd tycker jag då killen är en helt underbar individ och en riktig kugge ute på planen, men jag förstår honom så klart.
- Brwa Pishdari var nyligen i Gefle IF och prövade vingarna. Han har även prövat på för förra årets seriesegrare Sollentuna.
- Jim Stahre har ett år till kvar på kontraktet och jag vet inte om han har provspelat någon annanstans, hoppas inte för han vore bra att få behålla. Kan bli dominant nästa säsong.

Provspelat för BKV Norrtälje har Djursholms-backen Robin Frej gjort, så också Vallentunas mittfältare Fabian Ahlstrand. Och unge David Seger från skånska IFK Osby sägs vara klar för spel men jag har inte fått det vidimerat än. Önskar att Freddan Wessberg skulle höra av sig igen, saknar honom i laguppställningen och han vore sjukt nyttig 2017 oavsett vad. Skaffa motivation och ring!!!

Till slut så får coach Peter Hautalahti ordet, och jag håller med honom till 110%.
– Vår profil just nu är mycket mot killar i 25–års åldern som är etablerade och har rutin, men fortfarande är hungriga och vill visa vad de går för.  Vi blir lite sårbara just nu om någon av våra äldre spelare är borta, så det skulle vara skönt att fylla på med några fler. Men sådana spelare växer tyvärr inte på träd.

BKV-blogg vill slutligen kommentera det hela med att BKV har ju Svenska cupen på gång redan i början på februari så det vore ju fint om klubben kunde sätta högsta prio på A-laget i år och sätta resten ett steg bakom. Tror det är ytterst viktigt att sätta truppen tidigt och inte vela runt för länge.

ps. redaktionen motager mer än gärna mer info så maila till bkvblogg@live.se med din info. Gäller även andra klubbar så klart.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar