lördag 21 januari 2017

RÖSTA BKV


NT:S GULDANKARE - BKV NORRTÄLJE NOMINERADE

Om tre veckor är det dags för idrottsgalan, och bloggen kommer givetvis att vara där, tack vare Sparbanken. Men det är bara  sju dagar kvar på röstningen och jag måste självklart pusha för era röster...skriv NT ANKARE BKV och skicka i sms till 720 01. Eller varför inte på NT ANKARE EMIL. Men jag är lätt orolig för att BKV kammar noll med tanke på motståndet, det är VM hit och EM dit, Champions League och utlandsmästare.

Men hur Norrtälje är det egentligen, utan att vara elak. Att köpa ihop ett gäng hojåkare för miljoner som sen tävlar för två klubbar till varannan vecka, eller att se killar som spelar fotboll med händerna (ordet ironi, ok). BKV har visat otroliga egenskaper med små resurser och är dom som verkligen borde få rampljuset. Krigar i toppen av tvåan varje år, spöar allsvenska lag och är ett av bara 32 lag i Sverige som gått vidare i Svenska Cupen. Oerhört stort med tanke på antalet utövare och coach Peter och Peters budget. Cred!

Missunnar givetvis ingen av dom nominerade, det är fantastiska idrottsmän/kvinnor allihopa men mitt hjärta klappar för mina lirare där ute på den gröna mattan. Sorry eller lycka till allihopa ;)

Här har du alla tolv kandidater till priset. Klick på länken HÄR


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar