lördag 24 februari 2018

BKV BESEGRADE STRÖMSBERG

ÅRETS FÖRSTA VINST - STRÖMSBERG RÄCKTE INTE TILL

Dagens träningsmatch mellan BKV och Strömsbergs IF slutade hemmaseger och 1-0 efter mål av Fredric Kayembe. Och det var ju skönt att en vinst kom till slut för att få lite arbetsro, för så är det oavsett träning eller inte. Bra jobbat med andra ord och vad jag hörde så fanns det bud på fler mål så det bådar gott inför nästa match.

Matchtrupp mot Strömsberg.
Pontus J, Ragge, Simon, Pontus C, Oskar, Erik, Sylvin, Jonte, Zacke, Bagger, Frederic, Emil, Daniel P, Gabriel, Shakev.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Från BKV:S hemsida
Säsongens fjärde träningsmatch slutade med årets första seger. Seriekollegan Strömsbergs IF besegrades med 1-0. Målet gjordes i den första halvlekens 29:e minut. Målskytt Frederic Kayembe framspelad av Erik. Vi gör återigen en fin insats i det defensiva spelet. Idag visar vi prov på. Ett stundtals riktigt bra återerövringsspel. Aggressivt och kompakt. Det som överraskar glatt är att vi skapar flera fina lägen att göra fler mål. Vi kom aldrig närmare än två ribbträffar och en boll i stolpen. Ett stort beröm till kollektivet. Tillsammans är vi starka. Vill gärna passa på att lyfta fram två spelare som stack ut lite extra idag. Jonte för sin löpvilja och bolltrygghet. Säker i det defensiva spelet och kreativ i det offensiva. Fred gör mål för andra matchen i rad (viktigt). Idag visar han en härlig vilja, ständigt på språng och ett stort orosmoment för gästerna fyrbackslinje. Det som var mest glädjande var att se hur han jobbade och slet för laget.