söndag 22 april 2018

SUMMERING OMGÅNG 3


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 3 I DIV 2 NS 

Serieomgång 3
-  23 gula kort och 2 röda kort.
-  19 gjorda mål.
-  2.152 åskådare.

Totalt efter tre omgångar
-  65 gula kort och 5 röda har utdelats, snitt 3 kort/match
-  53 gjorda mål totalt, snitt 2,5 mål/match.
-  4.192 personer har sett matcherna, snitt 199 pers/matchBKV Norrtälje - Bollnäs FF   4-1
Mål: 1-0 S Kayembe 2, 2-0 A Bagger 29, 3-0 S Kayembe 40, 4-0 S Shhab 42, 4-1 A Admundsson 89
Kort: -----
Odds: 1,90
Publik: 173
BKV gick all in direkt efter avspark, erövrade bollen efter några sekunder och sen tog det bara två minuter innan dagens tvåmåls-skytt Sylvin Kayembe snappade upp en målvaktsretur från skott av Shirko. Efter en halvtimme så dunkar Andreas Bagger in 2-0 och Bollnäs börjar hänga lite lätt med huvudena. Man fortsätter dock kämpa men envisas med att slå höga långbollar i motvinden och till slut så straffas man lite på grund av det då BKV utnyttjar detta och sätter dit ytterligare två mål innan domaren blåser av för halvtidsvila. Resten av matchen kontrollerar hemmalaget och Bollnäs får inte utdelning förrän på övertid då man lyckas spräcka duktiga reservmålvakten Rabadis nolla. Det blev långa tjugosju mil hem för Bollnäs men förhoppningsvis så får man revansch nästa helg hemma mot Lidingö.


IFK Lidingö - Skiljebo SK   3-0
Mål: 1-0 N Söderberg 55, 2-0 N Granberg 88, 3-0 N Granberg 89
Kort: J Bengtsson, W Wiking, N Granberg --- P Collander
Odds: 2,50
Publik: 276
Omgångens lilla smällkaramell, Lidingö piskar upp serieledarna Skiljebo med fina 3-0 efter det att coachen ordnat med ett monsterbyte i 83:e minuten. Visserligen ledde man ju redan med 1-0 just då efter mål av Söderberg som då klev och lämnade plats för Granberg som sen tackade för sig genom att smälla in två mål på två minuter. Snacka om bra byte. Skiljebo som inte släppt in ett mål fram till nu fick åka hem med svansen mellan benen efter det att man även blivit passerade av Lidingö i tabellen. 


IFK Mora - FC Gute  2-3
Mål: 1-0 G Cuckovic 7, 1-1 M Nobell 36, 2-1 S Vigariu 48, 1-2 V Dahlström 55, 2-3 V Dahlström 66
Kort: M Ntshangase (rött) --- K A Wickman, M Nobell
Odds: 1,70
Publik: 225
Visbylaget FC Gute har nu klarat av årets långresa nummer ett, etthundratvå mil t.o.r upp till Mora är ju på gränsen till sjukt i division två. Hur tänkte förbunden egentligen? Nåväl, det kan ju inte ha känts så där himla skoj för gotlänningarna efter sju minuter när hemmalaget sätter dit 1-0, tungt tungt också med tanke på två raka förluster i serieinledningen. Mora släpper dock till och låter Gute kvittera efter en halvtimme vilket står sig halvleken ut. I andra så tar Mora åter ledningen efter bara tre minuter och ser ut att få ner Gute i brygga, men sen kliver 2016 års skytteliga-tvåa Ville Dahlström in och trycker dit två raka och ser till att hemresan blir väldigt enkel. Mora däremot sitter säkert just nu och diskuterar varför man på tre matcher har lyckats dra på sig två utvisningar, det kommer att kosta. Gute upp fem platser och Mora ner till sista-platsen.


Karlbergs SK - Valbo FF  1-1
Mål: 1-0 A Masimango 50, 1-1 A Guidji 88
Kort: A Masimango, G Beckman, M Gassama (rött) --- M Olofsson, F Ström, M Boox, I Adukor
Odds: 4,80
Publik: 100
Karlberg var på väg mot sin första trepoängare men gästande Valbo lyckade peta in bollen med bara någon minut kvar och Karlberg kryssade alltså i tredje raka matchen. Valbo är inte så mycket sämre dom med sina två oavgjorda av tre, och som fortfarande är vinst-lösa. 


Strömsbergs IF - Gamla Upsala SK  0-1
Mål: 0-1 H Bajramovic 75
Kort: J Pettersson, J Lindgren --- D Afewerki, M Östlund, A Hennig, U Aras
Odds: 2,60
Publik: 103
Gusk åkte upp till Tierp och var fast beslutna i att åka hem med en vinst, och den inställningen gav utdelning. Faktum är att det faktiskt hade kunnat bli ett par mål till men skärpan på avsluten verkar inte vara riktigt färdig-kalibrerad. Strömsberg var en besvikelse och åkte nu ner under nedflyttningsstrecket trots en grym målvakt i Hassan Viklund som inte ens står med i lagets spelartrupp på hemsidan (?). Nej det här håller inte Strömsberg, ni måste upp två, tre snäpp till. Precis som Guskarna gjorde idag efter tunga 0-5 senast hemma mot Täby. Vilken uppryckning.


Sundbybergs IK - Vasalunds IF  0-1
Mål: 0-1 A Rako 63
Kort: J Owusu, D Silva --- M Traore, N Boskovic
Odds: 1,30
Publik: 1.000
Ett tusen åskådare tittade på stockholmsderbyt mellan Sumpan och Vasalund, en grymt bra publiksiffra. Men matchen i sig lär man inte komma ihåg i höst med tanke på att det bara blev ett enda ställningstagande i nästan nittio minuter. Två målchanser i första halvlek tex och trots att Vasalund ägde bollen till 80% så var det Sumpan som var närmast 1-0. I andra så kommer det som brukar komma, Pavey inlägg och Rako trycker in bollen. Sen hade VIF fyra(!) frilägen i sista kvarten men brände samtliga. Sundbyberg verkar bli att räkna med och Vasalund leder serien obesegrade och stoltserar med 7-0 i målskillnad, se upp för dom.

Täby FK - IFK Stocksund  1-1
Mål: 0-1 F Karroum 19, 1-1 J Hagman 56
Kort: Z Ljungström
Odds: 4,30
Publik: 275
"Slaget om Norrort" slutade med att bägge nykomlingarna fick med sig varsin pinne. Har tyvärr noll info om matchen.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar