måndag 7 maj 2018

SUMMERING OMGÅNG 5


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 5 I DIV 2 NS 

Serieomgång 5
- 23 gula kort och 0 röda kort.
- 18 gjorda mål.
-  938 åskådare.

Totalt efter fem omgångar
- 112 gula kort och 5 röda har utdelats, snitt 3,2  kort/match
- 94 gjorda mål totalt, snitt 2,7 mål/match.
- 6.318 personer har sett matcherna, snitt 180 pers/match

BKV Norrtälje - IFK Stocksund   0-2
Mål: 0-1 F Boström 22, 0-2 L Makolli str78
Kort: S Sellin, O Granath --- 0
Odds: 1,35
Publik: 176
BKV bjöd upp till dans men det räckte inte hela vägen. Stocksund var tyngre och väl värda segern trots att domaren missade en straff för hemmalaget i första men bjöd gästerna på en i andra. Marginalerna är läskiga ibland och ojämnheten på domarkåren är tyvärr tabu nu för tiden. BKV led av sjukdomar och var ett lag i brygga redan innan avspark men stred ända in på övertid. Att topplaget Stocksund till 1,35 i odds skulle bärga hem dom tre poängen var ingen skräll och det är bara att gratulera till en väl genomförd match. Noterbart att Makolli i IFK Stocksund nu ligger tvåa i skytteligan på fyra mål, varav tre är straffar (på fem matcher?!!).


Bollnäs FF - Skiljebo SK   1-1
Mål: 0-1 H Tjärnhell 49, 1-1 S Sigvardsson 54
Kort: A Alizadeh, A Hultin Svensk --- D Collander, P Collander
Odds: 4,10
Publik: 120
Skiljebo hade chansen att ta ledningen redan i första halvlek då man fick en straff i 40:e minuten, men det ville sig inte. Men efter knappa fem minuter in i andra så smällde SSK:s Tjärnhell in säsongens tredje fullträff. Dess värre för topp-jagande Skiljebo så sätter Bollnäs dit kvitteringen ganska omgående och håller sen sitt tredje oavgjorda resultat tiden ut. 


IFK Lidingö - Gamla Upsala SK  1-0
Mål: 1-0 N Söderberg 47
Kort: V Johansson, P Göransson, N Granberg --- H Bajramovic, U Aras, A Hennig, D Aramesh
Odds: 1,70
Publik: 218
Lidingö håller sin fjärde nolla på fem matcher och har bara ett enda insläppt mål så här långt. Gusk mäktade inte med att ta någon poäng här och det var väl kanske inte så väntat heller, tabell-tvåan Lidingö styrde det mesta och guskarna fick inrikta sig på försvarsspel och får väl kanske mitt i eländet vara nöjda med bara ett insläppt mål. Noterbart att Gusk kom med bara fyra avbytare och gjorde två byten trots underläge i en hel halvlek, men det finns säkert någon orsak till det.


Karlbergs BK - Gute FC  1-0
Mål: 1-0 A Bergendahl Kärki 3
Kort: A Westin --- E Engqvist, S Starkenberg
Odds: 1,80
Publik: ?
Karlbergs vinner och tar hem årets första tre-poängare, och det redan efter tre minuter. Gute däremot knäar så det knakar och har nu fyra förluster på fem försök, Gotland är i gungning och det rejält. Ska man hitta något positivt för deras del så är det väl den räddade straffen efter en halvtimme, och att man faktiskt hade fler målchanser än hemmalaget, och ett oavgjort resultat kanske inte hade varit helt orättvist.


Strömsbergs IF - Valbo FF  0-5
Mål: 0-1 N Nilsson 15, 0-2 N Nilsson 22, 0-3 N Nilsson 40, 0-4  S Fäger 42, 0-5 R Ali 86
Kort: J Pettersson, F Norrell --- R Ali
Odds: 2,35
Publik: ?
Årets första hat-trick i serien, och då snackar vi "äkta" hat-trick. Nisse i Valbo smäller in tre mål på fyrtio minuter och Strömsberg går till halvtidsvila med hela 0-4 i baken. Grattis Nils Nilsson. Till råga på allt så åker SIF på ytterligare ett baklängesmål med bara fem minuter kvar av matchen, vilket betyder att man nu har 1-11 i målskillnad på de senaste två matcherna. Det här luktar "trean" redan. Valbo upp på en sjundeplats och har bara en förlust, det imponerar.


Sundbybergs IK - IFK Mora  3-0
Mål: 1-0 D Da Silva 73, 2-0 D Da Silva 83, 3-0 B Pantaleev 90
Kort: R Kouya --- S Barlay, A Avric
Odds: 1,60
Publik: 325
Sundbyberg bara ångar på, Mora höll dock tätt i nästan sjuttiofem minuter men sen small det gånger tre. Da Silva stöter in två och på övertid så ramlar även 3-0 in bakom Heens i Mora-buren. Sumpan parkerar just nu på en skön femteplats i tabellen, vilket jag personligen är lätt överraskad över. Mora kvar under strecket vilket kanske inte chockar någon, det kommer att bli en lång säsong för dalmasarna.


Täby FK - Vasalunds IF  1-3
Mål: 0-1 A Rako 42, 0-2 M Traore 48, 1-2 D Sterner 56, 1-3 A Rako 86
Kort: H Näslund --- 0
Odds: 1,60
Publik: 99
Täby spräckte Vasalunds-nollan, men sen var det stopp. Andreas Rako och hans mannar fortsätter att övertyga och nu toppar killen skytteligan med sju fullträffar på fem omgångar. Täby ska dock inte skämmas över förlusten då man gör en helt godkänd match och faktiskt bara är ett mål från kvittering fram till 86:e minuten. Och "grattis" till Hugo i Täby som är den första att bli avstängd i serien efter tre gula kort."Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar