måndag 14 maj 2018

SUMMERING OMGÅNG 6

SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 6 I DIV 2 NS 

Serieomgång 6
- 24 gula kort och 1 röda kort.
- 26 gjorda mål.
-  1.588 åskådare.

Totalt efter fem omgångar
- 136 gula kort och 6 röda har utdelats, snitt 4,1  kort/match
- 120 gjorda mål totalt, snitt 3,4 mål/match.
- 7.906 personer har sett matcherna, snitt 225 pers/match


FC Gute - Täby FK   4-1
Mål: 1-0 E Engqvist 45, 1-1 J Hagman 72, 2-1 R Nilsson 76, 3-1 V Dahlström 80, 4-1 V Dahlström90
Kort: K A Wickman, S Johansson --- D Sterner, N Lindahl
Odds: 1,90
Publik: 392
Kvarten kvar, då exploderade det, Gute leder matchen efter första halvlek och ser ut att segla iväg men Täby chockar och kvitterar med med bara arton minuter kvar att spela. Publiken anar ännu ett poängtapp men just då så öser hemmalaget på och gör tre mål på slutkvarten, otroligt imponerande att bara kötta på så där i slutet på en match och Ville Dahlström levererar så klart med två baljor inom tio minuter. Täby försökte men det höll inte, och det lär Mora få äta upp nästa helg. 


Gamla Upsala SK - Bollnäs FF   2-1
Mål: 1-0 A Hennig 9, 2-0 L Lundqvist 59, 2-1 S Sigvardsson 68
Kort: A Hennig, V Edén, U Aras, DAfewerki rött --- H Enander
Odds: 1,75
Publik: 200
Gusk gjorde det man skulle men inte mera, starkt dock att vinna med pressen på sig så där. Men det var inte långt ifrån att man fick dela med sig av poängen för Bollnäs krigade verkligen till slutet. Förresten, varför målvaktsbyte i Bollnäs efter en halvlek? Och Upsala fick försvara sig med näbbar och klor, så pass att man nu toppar "grin-ligan" med 17 gula och ett rött som Afewerki drog på sig i matchens fyra sista minuter, på två varningar(!). Och till nästa omgång blir man nu dessutom utan både Aras och Hennig som är avstängda efter tre gula, räkna med torsk mot Skiljebo nästa helg. Måste också passa på att säga att Bollnäs hemsida är rena skräpet, inte en uppdatering för supportrarna sedan seriestarten, ingenting om laget, ingenting om matcherna, noll, nada. Uselt, lägg ner!


IFK Mora - Karlbergs BK   0-2
Mål: 0-1 V Garcia 75, 0-2 M Gassama 84
Kort: J Åslund, G Shema, M Ntshangase --- M Jahn, A Masimango, M P Kettler
Odds: 1,55
Publik: 335
Dalmasarna fortfarande nästjumbo efter det att Karlberg lämnade byn. Man föll dock med flaggan i topp och höll faktiskt nollan tills det bara återstod en kvart av matchen, KBK däremot "nollade" för andra gången i rad och ståtar nu med tre matcher utan insläppta mål. Mora plockade en pinne i premiären och har nu fem raka förluster, det här bådar inte gott för framtiden och nästa helg väntar ett revanschsuget Täby på bortaplan. 


IFK Stocksund - IFK Lidingö   1-2
Mål: 0-1 M Momin 42, 1-1 R Frej 67, 1-2 H Lemne 80
Kort: S Chabcoubm, M Widfalk --- N Granberg, J W Zetterström
Odds: 3,30
Publik: 200
Som förväntat blev det ett tätt toppmöte när serietrean Stocksund mötte tabelltvåan Lidingö. Hemmalaget dominerade spelet mestadels hela matchen men hade väldigt svårt att komma igenom ett lågt försvarsspelande Lidingö. Strax innan halvtidsvilan spräckte till råga på allt gästerna hemmanollan genom skyttekungen Momin. I andra så kvitterar Stockan och det ser ut att sluta med ett oavgjort resultat. Det tyckte dock inte matchhjälten Hugo Lemne som knoppade in en hörna med tio minuter kvar och med det målet så behöll Lidingö andraplatsen och hängde på seriesuveräna Vasalund... och att man bärgade hem tredje raka bortavinsten. Stocksunds Widfalk avstängd nästa omgång..


Skiljebo SK - Sundbybergs IK   1-0
Mål: 1-0 S Avdic 53
Kort: 0 --- D Da Silva, R P Gray
Odds: 1,60
Publik: 177
Tätt tätt tätt, Sundbyberg vägrar att ge sig och faller den här gången med flaggan i topp. Två raka vinster med tre gjorda mål i båda ersätts med en uddamålsförlust och en nolla. Samtidigt som Skiljebo smyger med i toppen och känns lite lätt osynliga bakom seriefavoriterna, en förlust på sex matcher är helt ok och jag tror sviten fortsätter mot Gusk nästa helg. Da Silva i Sumpan avstängd i nästa runda efter tre gula kort.


Valbo FF - BKV Norrtälje   3-0
Mål: 1-0 N Nilsson 7, M Olofsson 65, 3-0 R Ali 67
Kort: M S Boox, S Fäger --- 0
Odds: 1,70
Publik: 84
Valbo fortsätter imponera i skymundan, bara en enda förlust hitintills och nu två raka matcher och 8-0 i målskillnad på dessa. Norrtälje däremot får det inte att stämma och har nu tre raka förluster och 0-7 i målskillnad, det duger inte. Tur i oturen just nu är att man har två ännu svagare lag bakom sig men det kan förändras snabbt. BKV måste börja leverera på allvar men kanske ska avvakta till efter nästa helgs match mot Vasalund, eller chockar man fotbollsvärlden och knockar Goliat?


Vasalunds IF - Strömsbergs IF   8-1
Mål: 1-0 A Rako 4, 2-0 M Traore 7, 3-0 P Amoah 24, 4-0 M Traore 29, 4-1 F Norell 35, 5-1 M Traore 43, 6-1 M Traore 54, 7-1 A Mörfelt 57, 8-1 Y Saleh 89
Kort: N Boskovic --- N Björklund
Odds: 1,10
Publik: 200
Utklassning , när serieledarna mötte seriejumbon. Och Mai Traore öste in hela fyra mål och nu leder man dubbelt i skytteligan också. Ingenting verkar stämma för Strömsberg just nu och här blev man riktigt förnedrade, visserligen av en suverän serieledare i toppform, men åtta insläppta mål är inte godkänt liksom."Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar