söndag 20 maj 2018

SUMMERING OMGÅNG 7


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 7 I DIV 2 NS 

Serieomgång 7
- 16 gula kort och 1 röda kort.
- 27 gjorda mål.
-  888 åskådare.

Totalt efter sju omgångar
- 152 gula kort och 7 röda har utdelats, snitt 3,2  kort/match
- 147 gjorda mål totalt, snitt 3,1 mål/match
- 8.794 personer har sett matcherna, snitt 179 pers/match


BKV Norrtälje - Vasalunds IF   1-3
Mål: 0-1 M Traore 30, 0-2 A Rako 35, 1-2 självmål 88, 1-3 självmål 93
Kort: ----- 
Odds: 1,20
Publik: ?
Norrtälje mäktade inte med att ta poäng mot serieledande Vasalund, men man stod upp riktigt bra och Gabbe Fromell hade bland annat en ribbträff i femtionde minuten. Dom första målen i halvlek ett var ganska billiga och BKV kunde absolut ha gjort det bättre. I andra halvlek så kom Norrtälje in mer och mer i matchen och reducerar i slutet på matchen, dock på ett självmål. Vasalund kontrar på övertid när BKV jagar kvittering och sätter dig 1-3 som är det sista som händer. Förresten, det var också ett självmål. BKV behöver inte skämmas för detta resultat och med lite mer flyt så hade man faktiskt kunna chockat Vasalund, bra jobbat av alla.


Bollnäs FF - IFK Stocksund   0-3
Mål: 0-1 A Naib 10, 0-2 K Kahzeni 28, 0-3 K Kahzeni 66
Kort: -----
Odds: 1,45
Publik: 152
Stocksund åter på rätt spår, efter förra helgens derbyförlust så öste "Stockan" på igen och bortabesegrade stackars Bollnäs som fortfarande inte har vunnit en enda match. Att man förlorar idag är väl kanske inte så himla oväntat med tanke på motståndet men nu börjar det knaka i fogarna och laget behöver omedelbar energi. Stocksund bara kör på och nu får även duktige Naib "måla" samt Khazeni göra två, och det stärker truppen.


Gamla Upsala SK - Skiljebo SK   1-2
Mål: 1-0 M Mellberg 25, 1-1 P Collander 72, 1-2 P E Appelfeldt 88
Kort: W Freidenfelt, R Majid --- M Odelbrg
Odds: 1,90
Publik: 79
Rättvis seger för bortalaget Skiljebo som pressade ner Gusk i skorna även om man ledde efter första halvlek med mål av före detta vargen Micke Mellberg. Men den andra halvleken blev lite av spel mot ett mål och med tjugo minuter kvar så kommer kvitteringen och sen segermålet ett par minuter innan slutsignalen. Gusk står upp bra och verkar vara i ganska bra form trots uddamålsförlusten idag,


IFK Lidingö- Valbo FF   2-0
Mål: 1-0 M Momin 41, 2-0 P Göransson 46
Kort: A Tahirovic, M Diaz --- M Olofsson, D Schlömer (rött)
Odds: 1,65
Publik: 275
Det här var femte raka vinsten för Lidingö och laget är fortfarande obesegrade efter sju omgångar och har hållit nollan i fem av sju matcher, imponerande. Men det blev ingen enkelt match och man hade lite flyt med "mål-minutrarna" idag, ett i sista stund i första halvlek och det andra nästan direkt efter avspark i andra. Valbo har levererat bra så här långt och ligger stabilt placerat i mitten av tabellen, men som sagt idag blev det torsk trots helt ok spel. Lidingö växer och växer och kommer att rida ut vårsäsongen som ett topplag, men orkar man hela serien ut? Ja med skadefria target-spelare så blir man absolut att räkna med men jag tror inte att det räcker, och det medans Valbo kommer att göra allt för att behålla sin mittenplacering vilket ska ses som en riktigt fin skalp.


Karlbergs BK - Sundbybergs IK   4-0
Mål: 1-0 M P Kettler 29, 2-0 V Garcia 68, 3-0 V Garcia 85, 4-0 M Gassama 90
Kort: A Westin (avstängd) --- L Amen, J Owusu, T W Soldati
Odds: 1,60
Publik: 100
Karlberg håller tredje raka nollan, fyra totalt nu på sju omgångar och det är riktigt bra det. Sundbyberg. Visby-förvärvet Marcus Kettler sätter dit 1-0 efter en halvtimmes spel och det står sig halvleken ut. I andra så byter coach Kalle in Victor Garcia i 62:a minuten och han behöver bara knappt fem minuter innan han rullar in 2-0 och sedemera också 3-0. På övertid avrundar Karlberg det hela lite snyggt med 4-0, även det av inbytt kille, Modou Gassama. Sundbyberg får slicka såren och komma igen mot Täby nästa helg, det blir många derbyn för Stockholmslagen.


Strömsbergs IF - FC Gute   0-5
Mål: 0-1 M Nobell 4, 0-2 E Engqvist 27, 0-3 V Dahlström 49, 0-4 S Johansson 52, 0-5 M Nobell 75
Kort: N Björklund (avstängd), J Lindgren --- V Dahlström (avstängd), R Nilsson
Odds: 1,40
Publik: 80
Duktige Marcus Nobell inleder målfyrverkeriet för gotlänningarna med 0-1 och avslutar det hela med 0-5. Strömsberg var helt chanslösa på hemmaplan och laget är rejäl kris nu efter de senaste fyra matcherna, 1-6, 0-5, 1-8 och nu 0-5... 2-24, på fyra matcher, helt otroligt. Kanske inte så himla förvånande att man bara drar åttio åskådare nu för tiden. Gute däremot verkar ha kommit igång och har nu två raka vinster och 9-1, ökar man på det i nästa omgång tro när BKV Norrtälje kommer på besök? Noterbart att hemmalagets Nicholas Björklund drog på sig sitt tredje gula och får nu en ny avstängning, det första efter ett rött kort.


Täby FK - IFK Mora   5-1
Mål: 0-1 A Johansson 14, 1-1 D Sterner 17, 2-1 D Sterner 21, 3-1 J Planell 26, 4-1 J Hagman 50, 5-1 S Sultan 58
Kort: L Ferde --- P Fyhr
Odds: 1,40
Publik: 102
Täby vände och vann enkelt. Mora tar alltså ledningen redan efter en kvart men Daniel Sterner sätter snabbt dit två raka och vips så leder hemmalaget och det hinner även bli 3-1 innan pausvilan. Andra halvlek blir en ren transportsträcka och Täby smäller in två mål till och säkrar årets andra trepoängare vilket måste ha känts skönt med tanke på att man hade ett par raka förluster i ryggsäcken. Mora, ja nu sjönk man ner under nedflyttningsstrecket och vägen upp igen kommer inte att bli lätt, sex raka förluster nu och det ser mörkt ut.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar