tisdag 6 augusti 2019

BKV BROTTADE NER FANNA

SERIELEDANDE FANNA - FICK EN LÅNG RESA HEM

BKV Norrtälje besegrade tabell-ettan Fanna BK med 3-2 efter en riktig kämpainsats och en för publiken mycket spännande match. Att Fanna leder serien kan man förstå när man ser till deras spelförståelse och kyla och ikväll kvitterade man faktiskt matchen två gånger om men hemmalaget ville helt enkelt mer och det vann man på. 1-0 placerade Gabbe in efter det att Fred gått stenhårt in i målvakten och bollen sen spelats fri och det i matchminut 14, 1-1 kom genom Bruno Dal Monte i 27:e minuten på ett inspel i straffområdet.

I andra halvlek så tar BKV åter ledningen efter bara sju minuter när Fred stillastående helt iskallt lobbade över motståndarmålvakten och årets sjunde mål var ett faktum. 2-2 kom väldigt billigt till när Ahmed Kanjou skar in i målområdet och föste in kvitteringen, snopet. Men så blev Fred nerriven straxt utanför straffområdet och det tackade Linus Lindqvist för och smällde in en klockren frispark som borrade sig in i krysset med dryga tio minuter kvar, ett underbart mål och helt rättvist med tanke på att hemmalaget faktiskt hade haft de vassaste målchanserna. Sista tio blev en lång pina då Fanna öste på desperat med allt dom hade framåt och där till och med målvakten var med på hörnorna. Men det räckte alltså inte, det blev årets andra förlust för dom och en lång, sen, hemresa i mörker.

Fem plus idag till hela jävla laget, men sätter dit ett extra för Fred som var inblandad i allt, och till Simon Andersson som rensade det mesta i backlinjen. Kul också att få se Mackan Storäng på planen igen. Stort tack för showen killar, fortsätt så i nästa hemmamatch mot tuffa Österåker (som tyvärr också vann ikväll). Sorry för lite dåliga bilder men mörkerfotografering suger verkligen.