lördag 16 oktober 2021

GRATTIS VIGGBYHOLM

VIGGAN HÄNGER PÅ I TOPPEN - BKV GAV BORT TRE POÄNG

Det blev tyvärr förlust för BKV Norrtälje idag mot gästande Viggbyholm med 1-2. BKV tog ledningen redan efter två minuter genom Edon Shabanaj. Men cirka tio minuter senare så resulterar en ganska klumpig brytning i en straff för Viggan och 1-1. Och sen i 25:e minuten så ringer det igen, 1-2. Alltså, jag kan inte sätta fingret på varför BKV bränner alla sina frilägen, det var säkert fyra fem såna idag och samtliga brändes bort fullständigt. Det borde ha stått 4-2 på måltavlan istället för 1-2, det kändes orättvist, bortkastat, onödigt. Men men, det kommer nya matcher och vi får gratulera Viggan till dom tre superviktiga poängen som verkligen behövs där upp i toppstriden. Tack för matchen ALLA!!