fredag 12 november 2021

ÅRETS SISTA HEMMAMATCH

SÄSONGEN SNART SLUT - SUNDBYBERG SISTA LAGET I NORRTÄLJE

Två omgångar av serien kvarstår och nu på lördag kommer tabelltrean Sundbyberg till byn för årets sista hemmamatch. Lika vemodigt varje år. Senast vi mötte Sumpan var i tionde omgången och då hade dom åtta vinster och två oavgjorda, alltså tio raka utan förlust. Men BKV satte stopp för den sviten där och då med en 3-2 vinst. Sundbyberg missar att kliva upp en serie trots bara två förluster i år, snacka om surt, ja man kanske inte ens kommer att komma tvåa om man inte vinner över BKV. Hur är motivationen?

BKV har blandat och gett lite på slutet med vinst, förlust, vinst, förlust, vinst... och av det jag har sett och hört på slutet så är det ju väldigt väldigt bra spel periodvis i matcherna och vid vinsterna så har det gjorts många mål också. Men vid förlusterna så har det krampats till sig lite och det vill sig inte riktigt fullt ut, fast det känns lite som att det är små parametrar att skruva på. Det är små marginaler i fotboll ibland.

Kom och stötta killarna imorgon ni som kan, avspark 14.00 på konstgräset (som för övrigt slår Sumpans planer med hästlängder). Lycka till BKV!!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar