lördag 13 november 2021

BRAKFÖRLUST MOT SUMPAN

ÅRETS SISTA HEMMAMATCH - OCH ÅRETS SÄMSTA HALVLEK

Sundbyberg utklassade hemmalaget med hela 5-0 och det efter fyra mål i andra halvlek, och 4 av 5 gjordes av skyttekungen Mamani. Vilken insats av den killen. BKV får slicka såren och försöka avsluta lite snyggt borta mot Uppsala-kurderna nästa helg. Grabbar, glöm aldrig att årets sista match oavsett viktighets-faktor är den man bär med sig i ryggsäcken till nästa säsong. Så se till att tagga upp nu, ok.

Saxat från BKV:s hemssida:
Sista hemmamatchen för säsongen slutar med storförlust mot Sundbybergs IK med 0-5 (0-1).
Vi möter ett lag som från den stund domaren blåser igång matchen har mer energi, vilja och motivation än vad vi har. De vinner flest närkamper och spelar enkelt och på ett helt annat sätt än när vi mötte dem borta, då var det mer långt än idag. Inget snack om att de idag var bättre än oss. Så långt om motståndaren men vi gör dem bättre genom att inte riktigt vara påkopplade idag. Visst efter 0-1 i första halvlek så var det fortfarande match. Men när de gör 0-2 ett par minuter in i andra halvlek så är matchen förlorad. De jobbar stenhårt för varandra under resterande matchtid medans vi inte gör det på samma sätt. Man kan analysera i absurdum men i bland bara konstatera och gå vidare. Vi förlorar med 0-5 mot ett för dagen betydligt bättre lag.