söndag 21 augusti 2022

OMGÅNG 16

SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 16

Rådmansö - Arlanda  0-6
Serieledarna städade av seriejumbon hur enkelt som helst med tre mål i vardera halvlek, alltså totalt hela 0-6. Arlanda ståtar fortfarande med sin rad på sexton raka utan förlust, medan motståndarna Rådmansö gör detsamma fast åt andra hållet, sexton raka utan vinst. Khodakowski i Arlanda avstängd i minst omgång efter sitt tredje gula (rött sedan tidigare)

Norrtälje - Spånga  0-0
Obesegrade Spånga kom undan med andan i halsen och lyckades till slut hålla sin svit intakt. Men det kostade. Två man utvisade och en coach, så nu väntar längre avstängningar för dom bägge utvisade, Bajra och Palacious Persson. Eftersom dom redan redan hade varssit rött kort sedan tidigare i år. BKV gjorde det man kunde och tog en viktig poäng mot ett topplag, extraplus till keepern Andreas som höll sin femte nolla i seriespelet.

Enköping - Gusk  1-0
Enköping med bara en förlust hemma mot Gusk med bara en vinst borta, slutade som väntat med hemmaseger. Noterbart att Uppsalagänget åkte iväg med bara två reserver, varav en var målvakt. Orsak okänd. Njie i ESK avstängd i nästa omgång efter sitt tredje gula kort.

Sundbyberg - Procyon  1-2
Sumpan sumpade chansen att haka på lagen ovanför i serien efter det att Procyons ökände Dioh Williams fått göra två mål, ett på straff. Sen klev han av efter i 51:a minuten. I och för sig så reducerade hemmalaget men det var på matchens sista spark, en straffspark. PBK ångar verkligen på och är nu femma i serien efter tre raka vinster. Hedman i SIK avstängd i nästa runda.

Strömsberg - Vaksala  3-2
Den superviktiga matchen i tabellbotten vanns av Strömsbergarna efter en riktig kämpainsats, och dom poängen var verkligen viktiga. Fyra poäng upp nu till kvalplatsen. Vaksala faller en placering och är nu näst sist i tabellen, bara svaga Rådmansö bakom sig.

Viggbyholm - Bollstanäs  2-0
Viggan kunde spela på gårdagens Spånga-kryss och gjorde det man skulle, vinst över Bollsta hemma innebär nu en andraplats i serien och bara en enda pinne upp till Arlanda.