fredag 3 april 2015

BKV VANN ÖVER TÄBY


SISTA TRÄNINGSMATCHEN - OCH VINST

BKV körde sista träningsmatchen idag innan seriestarten och gjorde det genom att besegra gästande Täby som dock höll 0-0 till halvtidsvilan. Men i andra halvlek orkar man inte och bröderna Stahre avgör matchen genom att göra varsitt mål, 1-0 Jim Stahre och 2-0 Tom Stahre... grymma :)

Jag återkommer med lite mera senare, har en matchrapport på gång från annat håll då jag inte såg hela matchen, därav de få bilderna. Det är mycket nu med släkt och vänner, och påskfirande... förresten, GLAD PÅSK ALLA!!

(redigerat)
"Vi får en dålig start på matchen och låter Täby ta intiativet och har svårt att hitta något vidare spel. Därefter jobbar vi oss in i matchen men ändå inga riktiga chanser från något av lagen, slarvigt passningsspel från båda håll. Sedan får vi en hörna som Jim är nära att göra mål på men räddas av en tå en meter ifrån målet. Rättvist med 0-0 halvtid. I andra försöker vi få upp tempot och vi börjar hitta båda kanterna och skapar situationer. I 56:e slår Albin en hörna som dyker ner mitt i straffområdet å det blir lite kaosartat. Bollen rinner ut till Tom Stahre men räddas senare på mållinjen där Jim Stahre tar returen och hittar nätet. Vi spelar av matchen bra efter det trots att Täby är farliga i sin press så kändes det som att vi har kontroll på matchen och Täby får ett rött kort efter en ful eftersläng. Därefter tar vi över helt och skapar flera hörnor men inte så farligt situationer, i 92:a nickar Tom Stahre in 2-0. Skönt med seger i genrepet även om de inte var något vidare skönspel. Men de har vi inte väntat oss heller borta mot GUSK i premiären. Det blir en riktig kamp så det var bra att vi fick den här matchen och gick segrande."
(Tack Tom)

Glöm inte att skriva in 11/4 18.00 i almanackorna, seriepremiär och Gusk - BKV. Äntligen!!


Täby-folk 

Svecke 

Kapten Bellander 

Pettsson 

Bagger 


Noi


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar