lördag 18 april 2015

ENSKEDE-VINST

TRE UNDERBARA POÄNG - I HEMMAPREMIÄREN

BKV Norrtälje vann alltså dagens hemmamatch mot gästande Enskede IK, och det efter att Christopher Svecke lyckades peta in 1-0 i 66:e minuten. Matchens enda mål blev till slut tre oerhört härliga och viktiga poäng. Det hade svidit hårt att tappa den ledningen idag med tanke på förra helgen men det såg stabilt ut hela matchen ut, även om man blev lite orolig då och då med den grymma blåsten som ibland gjorde att det blev konstiga boll-banor.

Vargarna gjorde en mycket mycket stabil insats idag och i första halvlek så levererade verkligen killarna hela tiden även om målen uteblev. Lite tunt framåt men det defensiva känns ju otroligt tight och bra tycker jag. Anser också att samtliga spelare var bra idag, ingen som inte stod upp och visst syntes spelglädjen i deras ögon. Skoj också att dom nya killarna har kommit in så bra i lagmaskinen BKV, Noi, Albin, Jonte och Jim Stahre som man äntligen fick se spela. Lysande insats av er alla! Snyggt av Anton att hålla nollan också, sånt stärker,

Andra halvlek var stundtals väldigt ryckig och båda lagen anföll om vartannat, och det var en hel del målschanser åt båda håll. Men det var märkligt hur dåliga avslut gästerna hade, skotten kom knappt fram ibland eller så var dom utanför målramen. Och som sagt dom lade en väldig energi på att gnälla över domsluten, oavsett om domaren både gav frispark och gult kort till deras fördel. Varför? Överlag så tycker jag att det blev en väldigt jämn och tät match men att BKV faktiskt var det bättre laget med sin energi, som motståndarna stundtals saknade. Jätteskoj att säsongen äntligen har kommit igång på allvar och att BKV har fyra av sex poäng och är obesegrade på en fin fjärdeplats, en riktig kanon-start. Nästa helg väntar ännu en hemmamatch och det mot Västerås IK, missa inte det.

BRA JOBBAT IDAG VARGAR, NI VAR GRYMMA!

Övriga resultat
Sandviken - Gusk  2-1
(1-0 A Gillström 9, 2-0 A Allison 53, 2-1 R Östergård-Hansen)
Skiljebo SK - Strömsbergs IF  4-0
(1-0 H Tjärnell 24, 2-0 P Grönvall 43, 3-0 H Tjärnell 54, 4-0 K Safari 87)
Västerås IK - Kvarnsvedens IK  1-1
(1-0 J Owusu 6, 1-1 A Johansson 29)
Sollentuna FF - Upsala IF  3-2
0-1 M Kvarneå 59, 1-1 M Thorstensson 62, 1-2 S Bale 65, 2-2 V Eriksson 68, 3-2 D Gustavsson 77)
Syrianska IF - Nacka FF  0-1
(0-1 J Granström 89)
Arameiska - Avesta AIK  2-2
(0-1 S Gabriel 35, 1-1 N Bacic 53, 1-2 S Sundin 54, 2-2 B Katourgi 64)