fredag 4 september 2015

BLOGGENS TUSENLAPP, DEL 2


TIPPNINGEN FORTSÄTTER - 930 KRONOR KVAR

Jag ger mig ut på djupt vatten (igen) och kommer hädanefter att tippa samtliga kvarvarande spelomgångar och delger er så klart mina analyser samt tips. Det är upp till dig om du vill hänga med, men skyll inte på mig om det går åt pipan för risken är stor. Jag satsar en tusenlapp så får vi se hur länge den räcker, eller om det rent av blir pengar kvar till den 10/10 då serien avslutas. Här nedan kommer helgens matcher. Lycka till alla tippare, spelare och lag!


Avesta AIK - Nacka FF   2 (1)
Avesta har nitton poäng upp till Nacka, ett Nacka som om dom förlorar detta är helt körda i slutstriden. Även om man har visat en halvdålig fotboll på sistone så tror jag att NFF tar sig själva i kragen och städar av Avesta. Lite lurigt är det dock för hemmalaget har fått grymt bra vind i seglen just nu och har bara några pinnar upp till säker mark och har två raka vinster helt plötsligt, även om det har varit mot enklare motstånd. Vad är det man brukar säga, motivation slår klass, håller det.... nja. Kör ni system så lägg till en etta, för kryss lär det inte bli hmmm.
Odds: 1 - 4,10... X - 3,85... 2 - 1,65


Arameiska - Skiljebo SK   1
Här kommer västerås-gänget Skiljebo att få en lektion i fotboll, även om jag tycker att man har agerat bra i år och faktiskt krigat i toppen så gott som hela tiden. Arameiska imponerar och har värvat hårt men det finns ett litet frågetecken till en säker etta. Skiljebos borta-facit är nämligen 4-4-1, men man har bara vunnit en match av fem så det är ett litet frågetecken kring formen. Vinsten kom mot BKV näst senast och var väl lite mer tursam efter sen vändning så jag tvekar när det gäller Skiljebo och senast lagen möttes i Västerås så blev det 2-0 till Arameiska. Vi kör säker etta.
Odds: 1 - 1,85... X - 3,70... 2 - 3,30


BKV Norrtälje - Sollentuna FF   1 (2)
Tippar med hjärtat som vanligt, men har lite mer att komma med denna gång, Ramsell och Thorstensson avstängda och det är helt klart ett nervöst Sollentuna som kommer till byn. Fullständigt utspelade på hemmaplan senast och årets största förlust just mot BKV. En andraplats i tabellen tyder dock på att man är riktigt bra men det är hemma som man är starkast så det blir till att jobba. En torsk här och Enskede plockar poäng mot Kvarnsveden och det kan bli tungt att komma tillbaka. Sorry SFF jag tror Skogh/Bellander gör livet jävligt surt för er igen. BKV glöm inte att vattna bara deras sida i pausvilan, det är så dom själva gör ;)
Odds: 1 - 3,50... X - 3,85... 2 - 1,70


Enskede IK - Kvarnsvedens IK  1
Serieledarna mot kvalplats-gänget kan väl bara sluta på ett sätt, tänkte skriva "eller" men skippar det. Enskede är obesegrade hemma i år 7-3-0 och Kvarnsveden har bara vunnit två borta, men Gusk och Nacka är inte dåliga skalper. Har man viljan så kan man nog häxa här, men jag tror EIK är så pass proffsiga att man enkelt manövrerar ut motståndet. Vad kan KIK göra, parkera bussen? Men räcker det? Nästan sex gånger pengarna på ett kryss lockar men nej, oddset talar sitt tydliga spåråk, 5-0?
Odds: 1 - 1,20... X - 5,70... 2 - 9,40


Gusk - Upsala IF   1
Uppsala-derby men få är väl egentligen intresserade, ett Gusk som är årets flopp och ett UIF som trots hyfsade resultat inte orkar klättra i tabellen. Det skiljer dock bara tre poäng mellan lagen och båda riskerar att bli indragna i bottenstriden och nerflyttningar. Så jag tror att Gusk kan lita på sitt vanliga flyt och vinna detta, dom är ju helt sannolika när det gäller tur och hur andra lag spelar. Och med tanke på att Upsala torskade hemma senast mot jumbon Avesta så kör jag på en etta, Gusk får en straff och Källström sätter sin femte av fem. Har något lag fått fler straffar än Gusk, nej.
Odds: 1 - 2,20... X - 3,65... 2 - 2,70


Sandvikens IF - Syrianska IF   1
Syrianska brakade ihop fullständigt senast och lär ha dåligt självförtroende nu, samtidigt som miljonklubben Sandviken bara har förlorat en enda match hemma i år. Kan det bli annat än en etta? A Allison jr toppar skytteligan och har gjort 14 av SIF:s 37 mål i år, syrianernas "värsting" är Sulaiman med sin 5 fullträffar, det känns dö-fött. Säker etta.
Odds: 1 - 1,55... X - 4,15... 2 - 4,40


Strömsbergs IF - Västerås IK   1
Omgångens mest svår-tippade match. Ett Strömsberg som just nu ligger under kvalstrecket, en vinst här och man kan till och med klättra över det. Västerås IK var i skiten men presterade oerhört bra och kom upp långt i tabellen men ligger nu bara åtta och har bara tio poäng mer än hemmalaget. VIK:s bortaspel är under all kritik, eller vad säger ni om 3-0-7 och ynkliga 9-27 i målskillnad. MEN. Strömsbergs spelfacit är minst lika illa, och tittar man på hemmaspelet så varvar man vinster med förluster men mest påtagligt är väl att man bara har gjort nio mål på lika många matcher hemma på Heden. Det känns som en tät match och jag tror jag chansar på en tvåa, den betalar bättre.
Odds: 1 - 2,60... X - 3,60... 2 - 2,25


"Dagens Trippel"
BKV Norrtälje - Sollentuna FF  1
Sandvikens IF - Syrianska IF  1
Enskede IK - Kvarnsvedens IK  1
Odds: 6,30 x 100kr


"Chanstrippeln"
Avesta AIK - Nacka FF  2
Arameiska - Skiljebo SK  X
Gusk - Upsala IF  1
Odds: 37,3 x 20kr


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar