söndag 27 september 2015

OMGÅNG 24, SUMMERING
SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 24, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.


Avesta AIK - BKV Norrtälje   0-6
0-1 A Seger 9, 0-2 T Stahre 24, 0-3 A Bellander 52, 0-4 J Stahre 59, 0-5 A Bagger 60, 0-6 A Bellander 90
(Ett piskat Avesta brottades ner redan efter nio minuter och föll sen ihop som ett korthus i en höststorm. BKV utklassar hemmalaget med grymma 6-0 och det betyder att det totalt har blivit 9-0 i årets två matcher. Norrtälje är inget önskemotstånd om man säger så. BKV är nu klara för tvåan nästa år och Avesta för trean, så jag gratulerar mitt lag och beklagar det andra, lycka till i divison 3 Avesta.)
Odds: 1,95
Nästa match för Avesta: Enskede borta
Nästa match för Norrtälje: Strömsberg hemma


Gusk - Enskede IK   2-3
1-0 H Englund 11, 1-1 M Chang 16, 1-2 A Dahl 41, 1-3 R Sobrinho 55, 2-3 D Yaldir 73
(GRATTIS TILL SERIESEGERN ENSKEDE IK!! För i och med denna vinst är det nu klart att Enskede kammar hem guldet trots att det återstår två omgångar, och det har man verkligen gjort sig förtjänta av. Gusk tog dock ledningen men höll den bara i fem minuter innan kvitteringen kom, sen trummar EIK på och vänder upp till 1-3 innan Gusk får ett tröstmål till. Inget snacka om saken här heller, det bästa laget vinner. Kapten Dahl missar Avesta-matchen hemma nästa helg men det gör nog ingenting.)
Odds: 1,60
Nästa match för Gusk: Västerås hemma
Nästa match för Enskede: Avesta hemma


Kvarnsvedens IK - Syrianska IF   3-2
1-0 E Hjälte 14, 1-1 A Kosik 37, 2-1 A Abic 58, K Kayal 74, 3-2 A Kosik 91
(Mycket starkt av Kvarnsveden att brott ner gästande Syrianska, med kniven mot strupen så tar hemmalaget sista chansen i bottenstriden och har fortfarande möjligheten att klara sig kvar via kvalspel. Syrianska däremot verkar ha tagit av sig skorna för resten av säsongen, mediokert spel och en mycket svag dagsform. Men laget är ju ändå klara för fortsatt spel i tvåan så motivationen är kanske inte på topp heller, men lite ära borde man ju ändå ha att spela för?)
Odds: 2,65
Nästa match för Kvarnsveden: Skiljebo borta
Nästa match för Syrianska: Sollentuna hemma


Nacka FF - Arameiska   4-2
1-0 D Rashidi 11, 2-0 D Rashidi str 14, 2-1 K Cosic 24, 3-1 D Rashidi 46, 4-1 D Rashidi str 71, 4-2 K Cosic 90
(Rashidi vs Cosic 4-2, ja där har ni målskyttarna rakt av. Skyttekungen Dida Rashidi gick tack vare två spelmål och två straffar upp till en femteplats i skytteligan, vilken lirare. Och Nacka därmed upp en placering och ligger nu bara en pinne bakom just Arameiska, två jämnbra lag som möttes men Rashidi var hetast. Grattis till hat-tricket Dida! Noterbart att NFF hade Kasa och Weidlitz på bänken under nittio minuter, första gången ever. Arameiska Lira och Bacic avstängda mot Upsala efter tredje gula, tunga avbräck där.)
Odds: 1,90
Nästa match för Nacka: Sandviken borta
Nästa match för Arameiska: Upsala hemma


Strömsbergs IF - Sandvikens IF   2-1
0-1 A Allison jr, 49, 1-1 M Söderlund 68, 2-1 C Isimeme 89
(Stor matchhjälte blev inhopparen Charles Isimeme som med bara en enda minut kvar att spela sätter dit vinstmålet. Och nu klättrade man upp över Upsala IF och har nu sköna två poängs marginal ner till kvalstrecket. En oerhört bra bedrift av jumbolaget att klappa till miljonbygget och seriefavoriterna så där, det är bara att gratulera. Men räkna inte med några poäng nästa helg.)
Odds: 5,30
Nästa match för Strömsberg: Norrtälje borta
Nästa match för Sandviken: Nacka hemma


Upsala IF - Skiljebo SK   1-1
1-0 E Folkesson 42, 1-1 A Johansson 47
(Sa jag att det INTE skulle bli kryss i den här matchen, nä någon måste ha hackat bloggen. Fet-kryss! Tycker det är dålig av Skiljebo att inte kunna stå upp men samtidigt får man hylla lilla Upsala som ger allt för en pinne, den kan bli grymt värdefull.)
Odds: 3,15
Nästa match för Upsala: Arameiska borta
Nästa match för Skiljebo: Kvarnsveden hemma


Västerås IK - Sollentuna FF   0-2
0-1 D Gustafsson 44, 0-2 D Gustafsson 57
(David Gustafsson sänkte Västerås IK med sina två mål, ett i vardera halvlek och befäste därmed sin tredjeplats i serien. Västerås verkar åter igen fokusera på fel saker och drar på sig fem varningar och har nu absolut mest av alla lagen totalt, hela 62 st, tio mera än tvåan Syrianska. Spelas det fulare i Västerås eller? Alic, Ekoka och Bytyqi var tre av dagens varnade och dom är alla tre avstängda nästa helg, bra jobbat gubbar.)
Odds: 2,45
Nästa match för Västerås: Gusk borta
Nästa match för Sollentuna: Syrianska borta


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar