lördag 5 september 2015

OAVGJORT MOT SOLLENTUNA

                                                                                                   (Foto: Timo M)

TABELLTVÅAN SOLLENTUNA - KAN INTE BESEGRA VARGARNA

Tabelltvåan Sollentuna FF gästade Norrtälje idag men lyckades inte åka hem med alla poäng, det blev alltså ingen revansch från i våras då man blev utspelade av BKV med 4-1 i baken. Man ska dock veta att SFF inte har förlorat på tio omgångar nu vilket ju visar på en grym formkurva, men mot BKV har man ingenting att hämta, jo en pinne av sex möjliga. Och i och med detta så tappade man nu kontakten med serieledande Enskede IK som vann sin match mot Kvarnsvedens IK med 2-0, fyra poäng skiljer nu ettan från tvåan. BKV klättrade förbi Västerås IK som förlorade mot Strömsberg med hela 4-0.

Matchen mellan BKV och Sollentuna var väl kanske inte årets höjdare men som sagt, BKV står upp bra och vägra förlora. Jag tycker det visar på grym motivation och kämpaglöd att man rår med att kriga mot topplagen, och faktum är att man har ett par tillfällen att ta hem "tre-poängaren", fast det hade gästerna också i och för sig. Som sagt ingen höjdare spelmässigt och det var mycket fram och tillbaka, många avstängda spelare gjorde kanske sitt till att inget av lagen kan kontrollera spelet riktigt. Sollentuna gör 0-1 i början av andra halvlek och åter igen så coachar Peter/Peter rätt och slänger in ett par "supersubs", Emil och Jonte, och med en trebackslinje så forcerar BKV in kvitteringen efter ett mål av just inhopparen Jonte Gillberg, framspelad av Emil Skogh. 1-1 och ett helt rättvist resultat... jag är tyvärr bortrest och missade matchen men tackar Kapten Andreas för lite guidning.

BRA JOBBAT BKV!! Och tack Till Timo för bilderna.

NT


Dagens övriga resultat:
Avesta AIK - Nacka FF  1-4
Enskede IK - Kvarnsvedens IK  2-0
Gusk - Upsala IF  5-0
Strömsbergs IF - Västerås IK  4-0

(Lägger till att Riala besegrade UNIK på hemmaplan med hela 5-1 efter tre mål av Andrés Thorleifsson, och laget upp på en andraplats efter det. Lycka till nu och se till att spöa VP.)
"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar