lördag 10 juni 2017

GUSK MOSADE BKV

NEJ DET BLEV INGEN VINST IDAG HELLER - GUSK LEKTE HEM DET

Tyvärr tyvärr så vinner bortalaget dagens seriematch med hela 3-0, och det efter att Gusk gjorde alla tre målen inom tjugofyra minuter från det att domaren blåst igång matchen. Första målet var väl lite av en målvaktstavla redan efter fem spelade och när det andra halv-billiga målet satt efter dryga kvarten kändes det nästan kört, både på plan och vid sidan av. Andra halvlek spelar motståndarna bara av liksom eftersom man fick en man utvisad i första halvleks sista minut efter en solklar frilägesfällning. Men det hjälpte inte att vara en man mer heller under fyrtiofem minuter, det såg helt enkelt inte bra ut idag så det är bara till att bita ihop för BKV och komma igen nästa gång.