lördag 3 juni 2017

OAVGJORT MOT KARLBERG


KRYSS IGEN - BKV FORTFARANDE SEGERLÖSA

Tro det eller inte men BKV kryssade igen, femte raka nu och sex totalt av tio möjliga. Och notera att alla kryssen har suttit mot samtliga fem topp-lag. Jag säger det igen, BKV spelar riktigt bra fotboll men det har låst sig fullständigt när det gäller att vinna. 2-2 idag mot Karlberg borta är helt klart godkänt men visst ville man ha mer, det var ju trots allt ledning med 1-0 ett tag i första halvlek.
Målskyttar David Seger och Sylvin Kayembe.

Snabbintervju med kapten Oskar Kiianlinna efter matchen.
"Vi börjar bra och lyckas ta ledningen ganska tidigt i matchen. Vi känns starka men tappar lite efter en stund och Karlberg jobbar sig in i matchen ordentligt med stort bollinnehav. De kvitterar på ett inspel efter en tilltrasslad situation kring vårt straffområde, och nickar sedan även in en hörna precis innan halvtid. 

Andra halvlek får man väl säga är ganska jämn. Vi försvarar oss bra så de får inte särskilt många farliga lägen. Vi har också ett flertal bra anfall som till slut resulterar i att vi kvitterar. I slutet av matchen blir det lite svängigt, men jag tycker att vi var närmare ett ledningsmål än dem. Med lite flyt hade vi åkt hem med tre poäng. Överlag en riktigt bra match från oss tack vare främst en grym inställning. Nu har vi visat att vi är minst lika bra som flera topplag när vi spelar som vi kan göra.

Vad säger du om säsongen så här långt?
Sammantaget är det klart att vi inte är nöjda med säsongen hittills. Vi vill och har potential att ligga mycket högre i tabellen än vad vi gör. Vi har ett väldigt nytt och ungt lag i år. Det är inte fråga om att det inte finns kvalitet, men det kan ta lite tid att få igång lagmaskinen. Samtidigt tycker jag att våra prestationer de senaste veckorna inte har motsvarat poängskörden; vi är värda fler poäng. De senaste matcherna har varit väldigt positiva och därför är jag övertygad om att fler poäng kommer att ticka in snart.
"


BRA JOBBAT KILLAR!

Helgens övriga matcher
IFK Aspudden - Sundbybergs IK  2-3
Karlbergs BK - BKV Norrtälje  2-2
Gusk - Karlslunds IF  0-1
Skiljebo SK - IFK Lidingö  5-0
FC Gute - BK Forward  2-0"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar