söndag 4 juni 2017

OMGÅNG 10, SUMMERING
SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 10 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


IFK Aspudden - Sundbybergs IK   2-3
Mål: 1-0 O Jawo 14, 2-0 M Zekria str 53, 2-1 B Azu 53, 2-2 A Grönborg 60, 2-3 B Azu 70
Kort: IFK - Zekria, Hermansson (avstängd), Tallén (avstängd), Tachmazoglou, Crona - SIK - Azu, Anar (avstängd), Sahid 
Omgångens skräll. Sundbyberg brottar ner lokal-konkurrenterna Aspudden med 2-3 och skrällen är ett faktum, över åtta gånger pengarna för den som trodde på SIK. Grattis till er och självklart också till Sumpan som vann otroligt viktiga poäng i bottenstriden och nu lämnade kvalplatserna bakom sig, men jag tror fortfarande att det är temporärt tyvärr. När Aspudden får straffen efter dryga timmen så tror alla att det är över men Sundbyberg gör det omöjliga, tre raka mål inom loppet av bara sjutton minuter och det bara sekunder efter straffen emot dom, starkt Besto Azu. Åtta gula kort i matchen tyder på hårt spel och konstigt vore annars med tanke på de viktiga poängen för bägge lagen. Fundering, Aspudden verkar darrigt värre, tre raka förluster nu och hela fjorton insläppta mål, det duger inte!
Odds: 1,30 - 5,00 - 8,50
Publik: ?
Kommande matcher: Aspudden till Eskilstuna och får säkerligen svårt att bryta förlustsviten. Sundbyberg får värsting-besök i BK Forward och bör nog börja fokusera redan imorgon.

Karlbergs BK - BKV Norrtälje   2-2
Mål: 0-1 D Seger 11, 1-1 A Masimango 24, 2-1 S Ndure, 2-2 S Kayembe 71
Kort: KBK - R Olivares
BKV kryssar igen. Helt otroligt men BKV Norrtälje spelar alltså oavgjort igen, nu för femte gången i rad och då har det varit mot alla fem topplagen. Det vill sig fortfarande inte och trots att man spelar bra fotboll och tar poäng mot topplagen så krigar man i bottenstriden, hårt. Idag var det till och med ledning med 1-0 ett tag efter mål av duktige David Seger och 2-1 men KBK kvitterade och vände matchen strax innan halvtidsvilan. I andra halvlek så var spelet jämnt och båda lagen hade kunnat avgöra det hela med lite flyt men det hela slutade med att man delade på poängen. Förresten, märkligt högt odds på ett kryss idag tycker jag, över fyra gånger pengarna.
Odds: 1,45 - 4,50 - 5,00
Publik: 95
Kommande matcher: Karlberg får krossa stan och åka ut på Lidingö och möta laget under dom, spännande. Norrtälje får stå upp mot dom gamla Uppsala-rivalerna Gusk, får vi se Mellberg då?

Skiljebo SK - IFK Lidingö   5-0
Mål: 1-0 H Tjärnhell 35, 2-0 J Böckert 65, 3-0 J Böckert 68, 4-0 J Böckert str 72, 5-0 SM 92
Kort: SSK - Malmkvist - IFK - Johansson, Ntshangase, Granberg (avstängd), Gustafsson (avstängd)
Lidingö förnedrat. Skiljebo ångar på som värsta loket i serien och den här gången var det mittengänget Lidingö som skulle försöka knäcka deras förlust-nolla. Men "busen" Nikodemus Granberg drog på sig två gula redan efter tjugosju minuter och sen var den dagen förstörd för hela laget. Ok Fredrik Gustavsson hjälpte ju också till när han fick rött direkt i sjuttioandra minuten vilket innebar att Lidingö fick spela två man kort sista kvarten. Och som om inte det vore nog så satte Jonathan Böckert in ett äkta hat-trick (seriens tredje) även om ett av målen var en straff. Tre mål på sju minuter (!) och Skiljebo har nu ofattbara 20-2 i målskillnad och 7-3-0 i matcher, imponerande. Lidingö rasar och nu väntar avstängningar och Karlberg nästa helg, det ser mörkt ut.
Odds: 1,60 - 4,00 - 4,30
Publik: 141
Kommande matcher: SSK har en ny hemmamatch och möter då svåra Gute som lär komma för tre poäng. Lidingö får försöka brotta ner Karlberg, och det blir inte lätt.

GuskKarlslunds IF   0-1
Mål: 0-1 L Bell str 40
Kort: Gusk - Aras, Watson (avstängd) Bohlin (avstängd), Bajramovic
Straff avgjorde. Gusk står upp bra mot tabelltrean Karlslund från Örebro men det räckte tyvärr inte utan man ligger fortfarande kvar på sina svaga nio poäng. Men KIF hade det svårt på Uppsala-mattan och det krävdes faktiskt en straff för att man skulle bärga hem dom där tre poängen. Två pinnar upp till serieledande Skiljebo nu och man kan väl lätt konstatera att lagen har ett bra flyt just nu.
Odds: 3,20 - 3,60 - 1,90
Publik: 73
Kommande matcher: Gusk åker till Norrtälje och har all statistik med sig enligt tidigare möten, medan Karlslund förväntas slakta Håbo på hemmaplan.

FC Gute - BK Forward   2-0
Mål: 1-0 M Nobell 5, 2-0 M Nobell 70
Kort: Gute - K Wickman (avstängd) - Forward - M Nasir, A Wettéus
Topp-möte på ön. Ett formstarkt Gute kämpade ner obesegrade serieledande BK Forward och har nu verkligen häng på toppstriden, det ser spännande ut för Visbylaget som även fortsätter dra storpublik, över femhundra den här gången, grymt! Matchhjälte blev så klart tunga Marcus Nobell med sina två fullträffar och som därmed toppar skytteligan med nio mål. Forward lär dock bita ihop och komma igen och kanske gör man det redan nästa helg mot Sundbyberg som lite överraskande vann sin match idag mot Aspudden.
Odds: 2,40 - 3,80 - 2,30
Publik: 521
Kommande matcher: Gute drar till Västerås och får svårast tänkbara motstånd i Skiljebo. Forward kör en av sin fyra resor till Stockholm och får ta sig an Sundbyberg.

Syrianska IF - Eskilstuna City   0-1
Mål: 0-1 E Fritzell 89
Kort: SIF - A Suljicic
Precis som vanligt. Med en minut kvar att spela så släpper Syrianska in det där målet som alltid kommer i slutet av matcherna och Eskilstuna vinner. Jag måste räkna på det där någon gång, helt otroligt. Den här gången så äger man ju nästan matchen också och City själva säger att dom hade flytet med sig, och så har dom ju förstås skyttekungen Fritzell på topp och verkar aldrig missa att göra mål liksom. Syrianska - Sista Minuten 0-1.
Odds: 5,50 - 4,20 - 1,45
Publik: 274
Kommande matcher: Långresa för Västerås-gänget Syrianska ända upp till Tierp och en tuff uppgift. Eskilstuna väntar hemma på Aspudden och tre lätta poäng, eller.

Håbo FF - Strömsbergs IF   2-2
Mål: 1-0 A Sjögren 11, 2-0 A Ellhar 23, 2-1 J Lindgren 88, 2-2 G Jonsson 93
Kort: HFF - D El-Saed - SIF - S Jonsson (avstängd), R Eriksson, A Råstock
Stackars stackars Håbo. Här ligger man sist i tabellen och har chansen att lämna den placeringen då man leder med fina 2-0, det står 88:e minuten på resultattavlan och över åttahundra (!) på läktarplats bara njuter. Då händer det BOOM BOOM och Strömsbergarna åker hem med en pinne medans Håboiterna sitter kvar än i mittcirkeln och funderar på vad som hände. Mycket starkt av SIF att komma igen så där i slutet på matchen och det visar på bra krigs-moral inför kommande matcher, samtidigt som det verkar fortsatt infekterat i Håbo.
Odds: 2,00 - 3,60 - 3,00
Publik: 823
Kommande matcher: Lider med Håbo som får långa mil till Örebro och som måste kämpa järnet mot topplaget Karlslund. Strömsberg får besök av Syrianska från Västerås och bör längta efter det.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar