fredag 23 juni 2017

OMGÅNG 13, SUMMERING
SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 13 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.BKV Norrtälje - Syrianska IF   3-1
Mål: 1-0 Z As 17, 2-0 F Kayembe str 22, 2-1 A Abassi 29, 3-1 F Kayembe 65
Kort: BKV - P Johansson, S Kayembe - SIF - J Akpinar, B Durovic, S Barlay (2:a avstängningen), A Abasssi (avstängd)
Fest i Norrtälje. Äntligen kom den, den där efterlängtade segern som hela stan har gått och väntat på. Ok det var mot jumbo-gänget Syrianska IF men det känns helt oväsentligt då vi ju har varit nära att välta många av dom stora elefanterna tidigare. Västerås-gästerna var långt ifrån ofarliga och bjöd på en massa kämpa trots underläge från matchminut femton, BKV ledde i halvtid med 2-1 varav ett mål var på en solklar nerrivning i straffområdet. Hemmalaget hade en viktig kugge tillbaka på planen, och Andreas Bellander lyfte hela laget ända från bänken och ut till hörnflaggorna. Och budskapet klockrent, den här gången skulle man banne mig inte tappa varken ledning eller poäng a´la Håbo. BKV upp över strecket medans Syrianska ligger förankrat i botten. Noterbart att SIF inte fick någon kille utvisad idag och det var ju skoj, synd bara att visa ledare inte kunde agera likadant utan fick en man uppskickad på läktaren. "Sådan ledare, sådan spelare". 27 gula, 4 röda, 13 matcher och nu 2 man till avstängda ajajaj.
Odds: 1,80 - 4,00 - 3,40
Publik: 153


IFK Lidingö - Håbo FF   1-0
Mål: 1-0 F Bergman 47
Kort: IFK - F Johansson (avstängd)
Håbo orkade inte. Trots en idogt kämpande defensiv så orkade inte Håbo hålla emot i mer än en halvlek, men mer än så fick inte Lidingö. Men tre poäng är tre poäng och IFK biter kvar i sin mittenplacering medans Håbo halkar ner under kvalstrecket. Mer än så vet jag inte och deras hemsidor hjälper ju inte till direkt.
Odds: 1,60 - 4,00 - 3,50
Publik: 125


Eskilstuna City - Sundbybergs IK   6-1
Mål: 1-0 E Fritzell 5, 2-0 K Ali, 3-0 P Alkoyun 45, 4-0 E Fritzell 69, 4-1 R Gray 71, 5-1  E Fritzell str 78, 6-1 B Katourgi 87
Kort: EC - M Wahlsström - SIK - A Grönberg, E Pantaleev, L Amen, J Owausu (avstängd)
Fritzell show. Sundbyberg klappade ihop och Eskilstuna vinner den här matchen enkelt med två gånger 3-0 och efter det att superfarlige Emil Fritzell smällt in ett hat-trick. Årets femte i i årets serie, alltså inte Emils utan totalt. Sumpan ramlade därmed ner under kvalstrecket och kommer garanterat att få det svårt att komma tillbaka upp igen. Eskilstuna kvar som sexa och lär ligga runt den placering fram till slutet, om man får behålla skyttekungen Fritzell det vill säga. Tretton mål så här långt imponerar, det blir liksom ett väldigt bra snitt, ett mål/match.
Odds:  1,40 - 4,50 - 5,50
Publik: 109


Karlbergs BK - FC Gute   1-1
Mål: 1-0 S Bichler Bergenheim 30, 1-1 K Almlöf Wickman 73
Kort: W Garcia, S B Bergenheim - FC - M Nobell
KBK-Kaos. Femman mot fyran och som väntat tillknäppt spel, har tyvärr inga matchrapporter att tillgå men jag hörde via en Gutespelare att man inte var nöjda med hemresan och det kan väl tydas som att matchresultatet inte var riktigt som dom ville ha det. Men åsikterna i KBK-lägret var tvärtom, man ansåg sig vara rånade av domaren då Gutes 1-1 mål var en solklar hands, lider med hemmalaget om det var feldömt, drar en gammal klyscha... "det jämnar alltid ut sig", Nåväl delad pott och lagen ligger kvar där dom är i omgång till.
Odds: 2,55 - 3,75 - 2,25
Publik: ?


Skiljebo SK - Gusk   0-0
Mål: 0-0
Kort: SSK - J Raage, M Modin - GUS - T Watson, P St: Cyr (avstängd
Gusk i form fixar poängen. Tabelltrean mot åttan Gusk blev ingen höjdare och om det nu var några åskådare där så har dom säkert glömt det hela redan. Fd serieledarna Skiljebo faller ytterligare en placering och nu nafsar Gute dom där bak, tror inte min analys om att dom inte vinner serien, inte var fel. Gusk å andra sidan blandar och ger men är i bra form just nu och reder ut detta bra på bortaplan mot ett topplag. Men matchen var som sagt var ingen höjdare, det var lite av "bussparkering" på gräsmattan säger vissa.
Odds: 1,40 - 4,50 - 5,50
Publik: 


Strömsbergs IF - BK Forward   0-3
Mål: 0-1 E Björndahl 46, 0-2 J Olsson 52, 0- R Björndahl 60
Kort: ---
Snuskigt effektiva. Serieledarna BK Forward spelade kanske inte ut Strömsberg utan det var nog mer en coach-strid. Forward agerar otroligt effektivt med målfarlige kapten Björndahl vid rodret, man väntar bara ut rätt tillfälle, smäller in den och låter motståndarna komma upp i banan, och slår till igen. Lite huggorm över dom just nu och jo jag tror fortfarande att dom vinner serien och går tillbaka upp i ettan. Strömsberg levererar bra men här var man lite som en fisk på torra land, utan att vara taskig ok.
Odds: 5,50 - 4,00 - 1,40
Publik: 162


Karlslunds IF - IFK Aspudden  1-0
Mål: 1-0 A Molin 59
Kort: KIF - L Bell, S Amin, G Kopkin, S Loyola - IFK - Tashmazoglou, Zekira (avstängd)
Karlslund gjorde det man skulle. Serietvåan Karlslund ångar på, femte raka nu och allt är frid och fröjd i spelartruppen. Lite dryga kanske när man ser till vad man skriver och tycker om sig själva, Zlatan och utspelningar i all ära men bara 1-0 mot ett dalande Aspudden känns ju bara lite sådär liksom, men det köper vi andra, hybris är aldrig bra. Aspudden å andra sidan verkar ju ha lite problem just nu med fyra förluster på fem matcher och synkar inte riktigt, en torsk till och man är inblandade i bottenstriden.
Odds: 1,30 - 4,00 - 6,00
Publik: ?


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar