fredag 4 maj 2012

ÄNGBY IF KOMMER TILL STAN

  
DAGS FÖR HEMMAMATCH - OCH SNABB REVANSCH?


Jag hoppas på taggade vargar imorgon, hungriga på att åter igen upp hoppa på seger-tåget. Sur förlust senast ju, och Ängby IF kan vara ett lämpligt motstånd för en snabb revansch tror jag. Tänkte snoka runt lite på deras hemsida, men det är urusel och har knappt några fungerande länkar. Men dom kanske "mörkar" inför morgondagen? ;)

Vi kan väl istället fokusera på lite statistik, tex att BKV efter tre spelade omgångar har släppt in minst mål av alla lagen, samma som Bollstanäs 2 st. Att BKV har gjort flest mål av alla lagen, det vill säga 10 st, ett mer än Österåke. Att BKV har näst minst varningar i serien, en mer än Bele Barkaby och Fardhem som har "fått" 4 st. Vi spelar alltså den renaste fotbollen, har det bästa anfallet och bästa försvaret... men vi saknar tre poäng, och dom SKA vi ha tillbaka imorgon.

Noterbart om Ängby IF, har 5-7 i målskillnad, och då har deras 9 Joakim Melander gjort 3 och tvåa i den interna skytteligan är Mr Självmål som gjort 2. Och ÄIF har dragit på sig 13 (!) varningar. 10 Daban Saeed och 11 Hassan Saidar Al Jebouri riskerar sitt tredje imorgon och avstängning.

Nä nu kör vi, mot Sportcentrum imorgon kl 15.00!!


PS. Om ni väljer att åka buss till returmatchen i höst, vägbeskrivning från hemsidan..... "gå bakåt"??
"Buss 113 går från Islandstorget (T-bana) mot Solna Centrum (T-bana). Gå av vid Vassvägen, gå bakåt och ta dig in på närmsta avtagsgata som är Vassvägen (kommer du från Solnahållet går du över vägen). Följ Vassvägen så kommer idrottsplatsen att finnas på din högra sida. "Lilla IP" och Klubbhuset kommer du ha på din vänstra sida. Promenaden tar knappt 5 minuter" 


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar