söndag 27 maj 2012

INFÖR ÖSTERÅKER


DET ÄR SJUKT JÄMNT I DIV 3 NS - SNÄLLA BKV, VINN

Med tanke på lördagens resultat så måste Div 3 NS ha en av Sveriges jämnaste serier just nu, även om det är en lite haltande tabell . Ettan som till råga på allt är IFK Österåker toppar på 13 poäng, och åttan Athletic har 10 poäng. Åtta lag inom en "tre-poängare" alltså, glöm inte heller att nian och tian i serien har 9 respektive 8 poäng. Söndagens och måndagens matcher blir ju grymt spännande att följa... Liiite irriterad på att det blev en måndagsmatch bara, jag är ju inte hemma då. Varför en måndag grrrr.

Blogg-tips: Gå stenhårt på Armin Iranpak, har man gjort 12 av lagets 17 baljor så ska han inte få en decimeter i lugn och ro. Så är det bara. Hårt, nära och ibland lite lätt ojuste ;)

Lördag
Ängby IF - Fardhem IF  3-0
Bollstanäs IK _ Ekerö IK  1-2
Viggbyholms IK - Unik  3-0

Söndag
Athletic FC - Bele/Barkaby FF  1-1
Märsta IK - Råsunda IS  9-0

Måndag
BKV Norrtälje - IFK Österåker


Fotnot: Korrigering efter Märsta-matchen, som slutade med osannolika 9-0, så toppar nu Märsta tabellen istället och poängskillnaden växte från tre till fyra mellan dom åtta första lagen. 

Fotnot 2: Armen Makolli tillbaka i truppen, bloggen är helt vilse i pannkakan och hänger knappt med i svängarna när det gäller spelarövergångar hit och dit. Men enligt rykten så finns han med i kvällens matchtrupp. Lycka till säger vi, och firar med en liten bild ;)"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar