lördag 5 maj 2012

KONSTIG MATCH

 
BKV-BLOGG BESVIKEN - HOPPAS LAGET ÄR DET OCKSÅ

En av de konstigare matcher jag sett med BKV, kan inte riktigt sätta fingret på varför men någonting klickade idag mot gästande Ängby IF. Slutresultat blev Gud ske lov 0-0, och tack vare Stefan som gjorde ett par kanon-räddningar så gick vi i alla fall inte poänglösa från denna match. BKV börjar ju bra men faller ihop totalt efter en kvart, hade Ängby sju eller åtta hörnor innan halvtidsvilan? Jo jag tror det. Och samtliga var nästan livsfarliga tack vare bra hörnläggare och hur jobbig vind som helst.


Andra halvlek känns också för tam ur BKV-ögon, man ligger på tok för långt ifrån sina spelare, biter inte ifrån när det krävs, och bolltappet på mitten är stundtals bedrövligt... så nu har jag sågat färdigt, annars törs man väl inte visa sig ute. Men med nöd och näppe "vinner" man alltså en poäng idag mot ett Ängby som jag tror vi spöar fem dar i veckan med ett taggat lag. Plus till deras "sjua" och Jocke på topp som alltid verkar stek-het, samt deras stora tröga mittback. Bäst i BKV? Stefan så klart, ger också en "varg" till Swahn idag.

Tungt med tidiga skador på Daniel Bellander och Andreas Lindström, det klart att det påverkade spelet idag. För att inte tala om vindhelvetet som verkar BO på Sportcentrum, skaffa vindskydd utmed staketet bakom spelarbåsen imorgon!


En av Ängbys 500 hörnor

Avgå, vinden!!

 Kioskens servetter fladdrade iväg

Oscar med full fokus

Andreas deppar efter skada... kom igen!!

Jacob E

Kramp ajajaj

Fredrik kör på

Vi hade i alla fall en boll inne ;)



"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar