lördag 8 oktober 2016

SÄKER SEGER ÖVER SUMPAN


BKV VANN SISTA HEMMAMATCHEN - TACK FÖR I ÅR

BKV besegrade Sundbybergs IK med 3-1 och då hade man till och med råd att missa en straff. Tre  härliga poäng i säsongens sista hemmamatch satt klockrent även om det var skitkallt. 1-0 kom till på en lite tveksam dömd straff i 35:e minuten, iskallt inslagen av kapten Bellander, som för övrigt brände en till straff i andra halvlek, Den straffen var dock solklar men renderade ändå i ett gult kort till motståndarnas Berhane som anklagade domaren för att ha spelat på matchen, moget.
Innan dess så hade Sundbyberg kvitterat till 1-1 53:e genom ett riktigt snyggt nick-mål. Men tio minuter senare hänger skyttekungen Emil Skogh in 2-1 efter framspelning av Albin Seger, och med knappa tio minuter kvar slår han till igen nu efter en riktigt fin "macka" av Andreas Bellander. Det är stor chans att Emil nu vinner skytteligan för det är ju hela nio mål ner till tvåan, vilken säsong killen har gjort med sina tjugofem mål på tjugotvå matcher, han snittar alltså 1,1 mål per match. Grymt!

Nu väntar bara en enda match till och den spelas nästa helg i Västerås mot tabell-femman Skiljebo SK. Men oavsett resultat där så tror jag att BKV slutar sämst fyra vilket ju är mycket mycket bra. Tack för idag vargar och tack för i år förresten, för jag hinner inte se er nästa helg eftersom jag är i London då. Det finns andra lag att se på också, tro det eller inte. Millwall!

HÄRLIGT GRABBAR!


Dagens övriga matcher:
Sollentuna FF - Håbo FF  5-1
IK Franke - Skiljebo SK  3-3
Gamla Upsala SK - Boo FK  2-6
Västerås IK - Syrianska IF  2-1
Karlbergs BK - Värmdö IF  1-0Straff-situationen och 1-0 

BKV missade en tyvärr en straff, eller målisen räddade den snyggt"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar