söndag 21 maj 2017

BKV VS FC GUTE

DET BLEV BARA EN POÄNG - MEN GUTE VAR FÖRLORARNA

Dagens seriematch mot FC Gute slutade oavgjort, 2-2 efter en rafflande avslutning där hemmalagets Oskar Kiianlinna knoppar in kvitteringsmålet på övertid, det absolut sista som hände i matchen faktiskt. En match som var riktigt svängig och underhållande, det var spänning i över nittio minuter och den lilla men trogna publiken fick verkligen valuta för pengarna. Shakew Hussein i BKV sätter dit ledningsmålet efter 50 minuter men Gute kan kvittera lite väl billigt kort efteråt.

Andra halvlek fortsatte med att Gutes skyttekung Nobell gör 1-2 med knappa tio minuter kvar och då kändes det väldigt tungt, ja faktiskt ändå ut på läktarplats då ju BKV faktiskt var det bättre laget under en period just då. Sedan bränner hemmalaget två klockrena frilägen och man tror ju knappt sina ögon, Gute är inte heller ofarliga men det syns att man försöker knyta till påsen och åka hem med dom tre poängen. Men där sket man en lök. För i absolut sista minuten, eller närmare bestämt i 93:e så kommer Oskar och sätter dit en stenhård nick och kvitteringen är ett faktum. Så jävla rättvist. Ok vi vann inte idag heller men nog kändes det som en liten mini-seger trots allt, man måste se det positiva i det hela, eller hur. Mindre positivt var ju Andreas Bellander fick transporteras till sjukhus för sin fotskada, enligt rykten så rör det sig förmodligen om en stukning, hoppas hoppas att du kryar på dig snabbt.

Tack för en kanon-match alla och ha en bra vecka kära publik, och glöm inte att:
- ... det är ny match redan på onsdag denna vecka, borta mot tabell-fyran IFK Lidingö.
- ... att BKV kröp upp över kvalstrecket där nu Syrianska parkerar tills vidare.
- ... det var skönt att se Micke Mellberg tillbaka efter hjärt-problemet.
- ... rosa fotbollsskor är förbjudet i BKV Norrtälje.