fredag 12 maj 2017

KARLSLUND IMORGON


NORRTÄLJE VS ÖRBRO - OTROLIGT VIKTIG MATCH

Imorgon lördag är det dags igen, ny serieomgång och nya poäng, men frågan är vart dom hamnar. Jag rankar morgondagens match som en av dom viktigaste denna säsong och då menar jag för bägge lagen. BKV kan vid vinst börja öka takten och jobba sig uppåt och KIF kan vid seger ta över serieledningen och få en kanon-vårsäsong. Vid en eventuell förlust så känns det tyvärr lite som att BKV kommer att få inrikta sig på att hänga kvar eller möjligtvis kämpa om en mittenplacering, för KIF:s del så är det väl kanske inte hela världen men man kan halka ner på en fjärdeplats och få tre fyra lag bakom sig med bara en pinne upp, stress.

Förresten, visste ni att det är snurrigt värre när det gäller BKV, Forward och Eskilstuna.
BKV hemma har renderat i en oavgjord mot BK Forward (1-1) och tyvärr en förlust mot Eskilstuna efter baklängesmålet i 93:e minuten (1-2). Och Karlslund borta har lustigt nog mött just Forward (0-1) i ett Örebroderby och Eskilstuna där man vann med 1-2.

Ok nu kör vi alla BKV-fans, det dags för årets första vinstmatch och tre feta poäng. Kom upp och stötta killarna imorgon till varje pris, skit i familjen, bilen, stugan och trädgården. Nittio minuter plus tilläggstid är allt som behövs, det kan ni offra. Vi ses där!.... (Lagkapten Oskar imorgon)

Matchtrupp: Anton, Andreas C, Viktor, Zacke, Shakev, Syia, Alexander D, Wasim, Filip, Tom, Oskar, Erik, Didier, Sylvin, Jim, David, Bagger, Andreas B.


Helgens övriga matcher
Skiljebo SK - Eskilstuna City (Stenhårt)
Karlbergs BK - Sundbybergs IK (Sthlms-derby)
IFK Lidingö - Strömsbergs IF (Toppen mot botten)
Gusk - BK Forward (Stenhårt)
FC Gute - Syrianska IF (Spännande)
Håbo FF - IFK Aspudden (Håbo piskat)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar