torsdag 25 maj 2017

OMGÅNG 7, SUMMERING
SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 7 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


BK Forward - Håbo FF   2-1
1-0 M Nasir 6, 1-1 M Arousell 39, 2-1 E Berger 84
Toppen mot botten, men stenhårt. Sjuttonoddsaren Håbo stack upp hårt och seriefavoriterna kom undan med andan i halsen med bara sex minuter kvar att spela. Jag hörde att man i Örebro skyllde på att man själva spelade dåligt men enligt rapporter från andra källor så var Håbo grymt effektiva. Men tyvärr räckte det inte i nittio minuter den här gången men nu är det nära första trepoängaren. Tror den kommer redan i nästa match.
Odds: 1,15 - 11,00 - 17,00
Publik: 207

BKV Norrtälje - FC Gute   2-2
1-0 S Husein 50, 1-1 M Nobell 54, 1-2 M Silva 84, 2-2 O Kiianlinna 93
Oavgjort men ändå inte. Det var en böljande tillställning med massor av fotboll och kämpa, lagen hade strålande perioder under första halvlek men i andra så tog BKV över mer och mer och gör också 1-0 men Gute kvitterar omgående. Och när sen skyttekungen Nobell sätter dit 1-2 med knappa fem minuter kvar så trodde nog de flesta att det var över, vilket hade varit väldigt orättvist. Men i matchens absolut sista spark (nick) så trycker mittbacken Oskar Kiianlinna in 2-2 och efter det så blåser domaren av det hela. BKV fortfarande segerlösa men idag var det mycket mycket nära trots underläget och den sena kvitteringen, laget är definitivt värda mera poäng än de futtiga tre som man har skrapat ihop. Tråkigt nog så fick duktige BKV-spelaren Andreas Bellander föras till sjukhus efter sin fotskada men enligt rapporter så är han nu hemma med kryckor och smärtstillande, vi håller alla tummar vi har för dig Andreas, kämpa!!
Odds: 3,75 - 3,75 - 1,75
Publik: 187

Eskilstuna City - Karlsbergs BK   0-1
0-1 A Nader 88
Eskilstunas ödesmatch? Var det här Eskilstunas sista chans till spel i ettan. Och då har man satsat ganska rejält inför säsongen. Karlberg däremot såg lite uträknade ut ett tag men är nu definitivt med i toppen och slåss... och allt detta bara för ett mål i matchens näst sista minut. Ibland är det hundra lycka eller rena avgrunden. Liten fundering, dryga 100 pers på en sån viktig match verkar vara dålig coaching från de ansvariga, är liksom inne på att mer publik ger bättre resultat. Förresten, Eskilstuna sex gula kort mot Karlbergs ett, frustrerat värre och man toppar nu "ful-ligan" överlägset.
Odds: 2,00 - 3,75 - 2,10
Publik: 112

IFK Aspudden - Syrianska IF   3-2
0-1 B Durovic 4, 1-1 W Tallén 23, 1-2 B Sheiko 41, 2-2 J Wanselius str 83, 3-2 I Birgersson 87
Syrianska gör det igen. Precis som vanligt så rasar Syrianska ihop i dom tio sista minuterna, och ja jag kan inte bara sluta tjata om det, helt otroligt! Här leder man matcher två gånger om men sen med bara sju minuter kvar så tappar man psyket igen och får åka hem med noll poäng. Ok att motståndarna lyckades få en hands-straff i 83:e men ändå liksom. Aspudden gör det väldigt bra och tar väldigt viktiga poäng medans SIF nu åkte ner på kvalplatsen och fick viktiga Rönnholm avstängd i nästa match efter sitt tredje gula.
Odds: 1,20 - 6,00 - 11,00
Publik: 165

Karlslunds IF - IFK Lidingö   3-1
1-0 A Molin 14, 2-0 C Lipovac 35, 3-0 G Kopkin 49, 3-1 V Johansson 51
Två lag med tretton poäng. Det blev hemmalaget som tog hem dom tre väldigt viktiga poängen och Karlslund har nu bara en enda pinne upp till förstaplatsen. Matchen i sig vet jag ingenting om men det verkar ha varit en ganska säker seger ändå. Adam Molin "målar" åter igen och klev därmed upp på andra platsen i skytteligan.
Odds: 1,90- 4,00 - 5,50
Publik: 144

Strömsbergs IF - Skiljebo SK   0-0
0-0
Skiljebo fortfarande obesegrat. Men serie-tian Strömsberg krigar till sig en fin pinne mot serieledande Skiljebo från Västerås. Har dock inte så mycket info från något av lagen förutom att det går att läsa sig till att hemmalaget brände en straff i första halvlek samt hade en ribbträff i andra. Det är bara att gratulera Skiljebo till serieledningen även om det var en hel del tu med i spelet, men ett insläppt mål på sju matcher är grymt bra! ps. bara medgångssupportrar i Tierp eller? Och vad försöker Wahlström i Skiljebo att göra, världsrekord i varningar, fem stycken på sex matcher, var ju avstängd i en liksom.
Odds: 5,50 - 4,50 - 1,40
Publik: 75

Sundbybergs IK - Gusk   2-2
1-0 R Gray 27, 1-1 P Källsten str 37, 1-2 H Englund 53, 2-2 B Azu 2-2
Uppsala deppar. Det måste svida hårt för Gusk som äger matchen och har allting i sina händer och så faller bomben två minuter in på övertid. 2-2 är en förlust för ett lag men vinst för det andra. Stenhårt spel och hela sju varningar och som Gusk;s hemsida antyder, det är väldigt nära mellan lagen, om man bortser från ett par.
Odds: 3,10 - 3,70 - 1,90
Publik: 154


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar