torsdag 25 maj 2017

OMGÅNG 8, SUMMERING
SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 8 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


Syrianska IF - BK Forward   0-3
0-1 Anderson Filho 4, 0-2 Anderson Fihlo 74, 0-3 Självmål  88
Näst-jumbon mot serie-tvåan. Precis som odds-bolagen tänkte så var allt annat en tvåa i denna match en skräll, och dom hade helt rätt. Även om Syrianska stod upp bra i matchen så inkasserade man sin sjunde förlust av åtta möjliga. Otur att släppa in ett snabbt mål men så har man ju den där sista kvarten som jag tjatar om, och för säkerhets skull så gör man ett självmål den här gången. Forward däremot seglade upp serieledare, samma poäng och målskillnad som Skiljebo men fler gjorda mål.
Odds: 6,50 - 5,00 - 1,40
Publik: 266

Håbo FF - Sundbybergs IK   2-1
0-1 M Sahid 2, 1-1 D Al-Saed 31, 2-1 M Simba 89
Äntligen satt den. Håbo var vinstlösa i sju matcher och höll på att bli det i en åttonde, men i matchens sista minut så lyckas man pressa in bollen och den första tre-poängaren var ett faktum. Grattis Håbo, jag skrev ju att vinsten skulle komma nu. Simba hoppar in efter dryga timmen och blir först varnad men sätter sen dit vinst-målet med bara en ynka minut kvar att spela. Ett bra byte om man säger så. Håbo överlämnar jumboplatsen till Syrianska och Sundbyberg singlar sakta ner mot botten som ett höstlöv och jag tror att det kommer att bli svårt att hänga kvar i år. ps. Less på båda lagens hemsidor, rena skräpet, varför ha det så?
Odds: 2,25 - 3,75 - 2,50
Publik: ?

IFK Lidingö - BKV Norrtälje   1-1
1-0, 1-1 
50% kryss? BKV fortsätter att förundra motståndarna, inte en enda seger än på åtta försök och då läste vi att laget var tippat topp-fem innan seriestarten. Men fyra oavgjorda innebär 50% icke förluster, man måste vända och vrida på siffrorna. Ok nu är förutsättningarna som dom är och jag tror att hela laget inklusive staben blir glada bara man håller sig kvar i tvåan. Lidingö fortfarande obesegrade och ligger kvar på fjärdeplatsen innan Gute och Aspudden har spelat sin häng-matcher. Tänkte på två saker, Andreas Carlsson debuterade i BKV:s mål och agerade lysande, mindre bra var ju Lidingös Granberg som hoppade in i 66:e, varnades i 68:e, och blev därmed avstängd.
Odds: 1,40 - 4,35 - 6,00
Publik: 115

FC Gute -IFK Aspudden   4-1
1-0 M Rynell 10, 2-0 V Dahlström str 33, 3-0 S Zzimula 55, 4-0 V Dahlström 79, 4-1 E Tavares 87
Gute krossade Aspudden. Det skiljde bara en poäng mellan lagen innan domaren blåste igång spelet så den fina publiksiffran förväntade sig nog en jämn match. Det tog tio minuter så satt 1-0 och efter en halvtimme så kom en straff och fram klev Dahlström och satte 2-0. När sen Gute utökar till 3-0 så är det ridå ner för Apsudden som dock lyckas spräcka Thorngrens nolla. Minns att jag efterlyste fler mål från Dahlström tidigare, och ja här kom dom två första, grattis.
Odds: 1,90 - 3,75 - 3,10
Publik: 429

Skiljebo SK - Karlslunds IF   1-0
1-0 S Avdic 80
Ettan mot trean. Skiljebo verkar omutbara, ytterligare en vinst och fortfarande bara ett enda insläppt mål. Den här gången var det dock inte enkelt som vanligt och spelet var jämnt över hela matchen, men med kvarten kvar så kom segermålet till slut. Efter det hade Skiljebo ett par till riktigt bra målchanser och kunde faktiskt ha utökat ledningen om inte KIF:s målvakt hade storspelat. Har inte koll på om det berodde på bättre press och självförtroende eller om motståndarna gav allt framåt och offrade hemspelet. Viktiga tre poäng hamnade alltså i Västerås och inte i Örebro. Notera att hemmalaget fick Raage avstängd till helgens match.
Odds: 1,90 - 3,60 - 3,20
Publik: 247

Gusk - Eskilstuna City   1-2
1-0 M Lindström 70, 1-1 P Alkoyun str 79, 1-2 G Ben 88
Eskilstuna rånade Uppsala. Det är nästan så att man lider med ett lag som leder en match tills det bara är cirka tio minuter kvar, och sen får en straff emot sig och till råga på att förlorar det hela med ett ännu senare baklängesmål. Eskilstuna däremot sjöng säkert hela vägen hem, men nog hade man lite flyt trots att man var det bättre laget. Gusk halkade ner på nionde plats och möter tian Strömsbergs i helgen, en ödes-match?
Odds: 2,00 - 3,75 - 2,90
Publik: 105

Karlbergs BKStrömsbergs IF   3-0
1-0 M Gassama 35, 2-0 A Bergendahl Kärki 50, 3-0 A Nader 57
Katten lekte med råttan. Ja lite så blev det nog när man ser till både resultat och när målen ramlar in. Tror dock att Strömsberg hade lite problem med truppen med tanke på att man fick göra två byten redan inom de första 46 minuterna, och att bänken var lite små-tom. Matchen var nog i alla fall en v de "renaste" hitillls eftersom domaren inte halade upp det gula kortet en enda gång. Har ingen annan info om matchen så ni får läsa själva på respektive hemsidor imorgon. Karlberg upp som trea i tabellen och är bara en vinst från serieledningen nu. ps Gabriel Beckman i KBK avstängd i nästa match efter sammanlagt tre gula kort.
Odds: 1,40 - 4,50 - 5,50
Publik: ?

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar