lördag 2 juni 2018

FÖRLUST MOT NÄSTJUMBON

BKV FÖLL TUNGT - MORA VÄNDE OCH VANN

BKV tappade sin 0-2 ledning när Mora öste på i andra halvlek vilket resulterade i en 3-2 vinst för dala-laget, årets första trepoängare. En enormt bra insats av dom trots ibland bedrövligt spel och BKV, ja vad ska jag säga? Man kunde ha avgjort detta lätt om man inte hade missat straffen i första halvlek samt att man hade varit mera fokuserade på uppgiften helt enkelt. Noterbart är också att BKV:s mål gjordes av backarna Oskar och Erik på nick. Det här var inte bra och nu är man på delad sista plats om man ska hård-dra det hela, fyra lag på fyra poäng i botten.