fredag 15 juni 2018

KARLBERG KOMMER


LÖRDAG IMORGON - OCH MATCH DAY

Ny seriematch imorgon och det mot tabell-trean Karlbergs BK. Det kommer INTE att bli någon lätt nöt att knäcka för vi pratar om ett lag som inte har förlorat på sju omgångar och som har hållit nollan flest gånger av alla, sex gånger. Och om du tippar en tvåa här så får du bara fjorton kronor tillbaka på en tia... men, vi ska inte såga BKV vid fotknölarna bara för det.

BKV Norrtälje - Karlbergs BK har nämligen mötts fem gånger sedan 2014 och det är faktiskt en liten liten favör för BKV. En vinst vardera och tre oavgjorda, men det är 11-7 i målskillnad, ja jag vet det är att gripa efter ett halmstrå men ändå liksom, och vi vann faktiskt med hela 5-0 en gång. Lägg sen till att laget vände och vann senaste borta mot Sundbyberg efter sex raka förluster, två gånger om.

Så upp och stötta killarna imorgon, dom behöver det, och är värda det. Vinst imorgon och vi har häng på 3-4 lag ovanför, oerhört viktigt. Vi ses på plats!

(Strömsberg - Täby ikväll slutade "tyvärr" 2-1 vilket innebär att det är tre lag på sju poäng just nu. 1-0 2 min, 2-0 45+2, 2-1 straff 88.)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar