måndag 25 juni 2018

SUMMERING OMGÅNG 12


                   SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 12 I DIV 2 NS 

Splittrade omgångar och många matcher på olika dagar gör att snabbsummeringarna inte hänger med riktigt men jag kör på lite vart eftersom i någon vecka till innan jag stänger för semester. Håll till godo.
Serieomgång 12
- 11 gula kort och 0 röda kort.
- 23 gjorda mål.
- 840 åskådare.

Totalt efter tolv omgångar
- 255 gula kort och 9 röda har utdelats, snitt 3,1  kort/match
- 253 gjorda mål totalt, snitt 2,98 mål/match
- 14.495 personer har sett matcherna, snitt 179 pers/match

Karlbergs BK - IFK Lidingö   0-1
Mål: 0-1 M Momin 71
Kort: M Gassama --- B Karic, M Diaz
Odds: 4,40
Publik: 77
Skyttekungen Momin frälser Lidingö och ser till att laget återtar tredjeplatsen i tabellen efter en stenhård duell mot lokalkonkurrenterna Karlberg. Lidingö verka ha kommit in på rätt spår igen efter dom tre raka förlusterna och har nu två raka 1-0 vinster, samtidigt som KBK efter sina sju raka matcher utan förlust nu åkte på pumpen. Det här är två topplag och det skulle inte förvåna mig om något utan dom vinner serien... om det nu inte hade varit för Vasalund och Stocksund.


Sundbybergs IK - Bollnäs FF   0-2
Mål: 0-1 V Roos 35, 0-2 S Sigvardsson 69
Kort: B Pantaleev, N Egziabihair --- M  Nilsson (avstängd)
Odds: 7,45
Publik: 200
Omgångens smällkaramell, vinst-lösa Bollnäs piskar upp Sumpan på bortaplan till över sju gånger pengarna. Och för första gången på väldigt länge lämnar man nu över jumboplatsen, och det till Strömsberg. Tre lag i botten på samma poäng nu så dom här tre pinnarna var superviktiga för Bollnäs som annars har presterat ganska bra trots tabell-läget men som i slutändan väger för lätt gentemot motståndet. Sundbyberg behåller sin mittenplacering och får sikta in sig på att ta revansch mot Gusk i nästa runda.


Täby FK - BKV Norrtälje   2-1
Mål: 0-1 S Kayembe 17, 1-1 M Aguirre 53, 2-1 H Näslund 84
Kort:M Aguirre, H Näslund --- P Karlsson, J Gillberg (avstängd)
Odds: 1,50
Publik: 95
Täby vände och vann, och behåller sin fina svit på hemmaplan med bara en förlust. Nu satt det visserligen hårt åt men även om man nu inte hade lyckats peta in det där vinstmålet med knappa fem minuter kvar så hade man ju trots allt nått oavgjort. Norrtälje fortsätter att strula med spelet och får inte till det och har bara vunnit en enda match på bortaplan. Och i och med poängtappet i slutet av matchen så är man nu i "brygga" och behöver sommarvilan så fort som möjligt. Lagets skyttekung Sylvin som gjorde sitt femte mål nu försvinner till Sirius under sommaren så nu måste det nog värvas innan det blir än värre.


Skiljebo SK - Strömsbergs IF   6-1
Mål: 1-0 D Collander 16, 1-1 J Pettersson 19, 2-1 H Tjärnhäll 22, 3-1 H Tjärnhell 65, 4-1 J Raage 73, 5-1 A Sheikomar 75, 6-1 J Raage 79
Kort: M Ytter --- 0
Odds: 1,20
Publik: 125
Är nedflyttningen redan ett faktum? Strömsberg verkar helt under isen just nu, fyra raka förluster och siffrorna drog åter igen iväg. På tolv matcher har man nu förlorat hela tio och i fem av dom med mer än fem mål i baken, och det är ju rent ut sagt bedrövligt. Jag ber om ursäkt Strömsberg men ni åker ur, om ni nu inte hittar på något drastiskt. 9-40 i målskillnad talar sitt tydliga språk. Skiljebo gör sin plikt till 1,20 gånger insatsen och krossar gästerna trots att man bara hade 2-1 i halvtid. Men på en kvart i andra halvlek så dunkar SSK in fyra mål (!) och det visar på vilja inför kommande omgångar.


IFK Mora - Gamla Upsala SK   1-4
Mål: 1-0 G Cuckovic 5, 1-1 M Lindström 37, 1-2 H Lundin 48, 1-3 H Englund 71, 1-4 L Lundqvist 90
Kort: 0 --- 0
Odds: 2,00
Publik: 343
Mora chockade och tog ledningen redan efter fem minuter inför fina 343 åskådare, men klarade inte av att behålla den till halvtidsvilan. Och i andra orkade man inte med det bättre laget Gusk utan föll pladask med 1-4 vilket ju inte var bra med tanke på tabell-läget och lagen som lurar där i vassen bakom dom. Gusk upp en placering och kan känna sig trygga fram till hösten.


FC Gute - IFK Stocksund   3-1
Mål: kommer
Kort: kommer
Odds: 2,95
Publik: kommer
Sjunde raka för Gute nu efter vinsten över serietvåan Stocksund som inte hade något att hämta på ön. Imponerande form på Gute just nu och man har säkert siktet inställt på att jaga ikapp lagen ovanför, det är ju bara tre kvar nu liksom. Stocksund får åka hem och slicka såren och komma igen hemma mot stackars Mora om fem dagar.


Vasalunds IF - Valbo FF   25/6, 19.00
Mål: 
Kort: 
Odds: 
Publik: 
VIF.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar