måndag 11 juni 2018

SUMMERING OMGÅNG 10


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 10 I DIV 2 NS 


Serieomgång 10
- 23 gula kort och 0 röda kort.
- 27 gjorda mål.
-  1.070 åskådare.

Totalt efter tio omgångar
- 212 gula kort och 9 röda har utdelats, snitt 3,1  kort/match
- 215 gjorda mål totalt, snitt 2,98 mål/match
- 12.905 personer har sett matcherna, snitt 179 pers/match


Karlsbergs BK - Strömsbergs IF   3-1
Mål: 1-0 M Simba 24, 1-1 F Norell 59, 2-1 M Gassama 63, 3-1 M Gassama 84
Kort: 0 ---- A Råstock
Odds: 1,05
Publik: 100?
Vi har en ny tabelltrea, Karlberg tar åter igen en trepoängare på hemmaplan den här gången över seriejumbon Strömsberg som krigade i en timme plus tillägg. Men det räckte inte hela vägen för Karlberg malde ner gästerna och rullade in ett par bollar till i andra halvlek och är just nu på en fin tredjeplats i serien. Strömsberg fastnitade på jumboplatsen men duktige Filip Norell fortsätter leverera och har nu gjort 50% av SIF:s mål, tre av sex.
Summering: Bästa laget vann.


Sundbybergs IK - BKV Norrtälje   2-3
Mål: 1-0 D Da Silva 7, 1-1 J Stahre 8, 2-1 O Bouka 29, 2-2 S Kayembe 37, 2-3 Självmål 56
Kort: D Da Silva --- S Shhab, M Storäng, Z Laprasit
Odds: 4,40
Publik: 100?
"Sumpan" sumpade det , BKV kvitterar två gånger om i första halvlek och vägrar att förlora detta, Andra halvlek fortsätter med skuggboxning och slutar med att laget i bottenstriden vinner det hela genom en hörna som hemmalaget sätter i eget mål. Rättvist eller inte, jag vet inte. Men jag vet att BKV verkligen behövde dom här poängen och att man gick all-in för dom, var det gamla lagmaskinen som startade upp tro, jag hoppas det. Lite trist dock att "självmål" gick upp på andra plats i den interna skytteligan och att det fortfarande saknas en målskytt på topp. Det måste BKV lösa under sommaren annars kan det sluta illa.
Summering: Jävlarannama är underskattat.


Skiljebo SK - Täby FK   0-1
Mål: 0-1 J Planell 71
Kort: A E Appelfeldt, H Tjärnhell, A Sheikomar --- 0
Odds: 4,30
Publik: 225
Skiljebo kan komma att sjunka som en sten, en förlust till och man är helt plötsligt nia i tabellen. För bara tre omgångar sedan låg man tre-fyra och sniffade i baken på lagen ovanför men helt plötsligt har man inkasserat tre raka förluster utan att göra ett enda mål. Vad händer i Västerås? Täby fortsätter att göra allting bra, faktum är att man gör det även om man förlorar, vilket laget bara har gjort tre gånger så här långt. En imponerande nykomling i division två norra Svealand, behåller man det unga laget till nästa år så kommer säkert slutmålet att bli lite högre än i år.
Summering: Ett nytt lag piskar ett gammalt.


IFK Mora - IFK Lidingö   3-2
Mål: 1-0 P Fyhr 4, 1-1 F Bergman str 63, 2-1 S Barley 78, 3-1 P Fyhr 94, 3-2 P B Blom 96
Kort: H Lindén, J Åslund, A Johansson, G Cuckovic --- W Wiking (avstängd)
Odds: 7,30
Publik: 100?
Mora "Fyhrar" på, ja jag vet den var dålig. Men snacka om att #9 Per Fyhr är stekhet just nu, fyra mål på två matcher och Mora går från 1 poäng till 7. Imponerande, och nu slår man till och med serietrean Lidingö med samma siffror som man besegrade Norrtälje med, 3-2. Nu vände man dock inte på matchen men låg ändå i brygga med knappa kvarten kvar efter det att Lidingö fått en straff och kvitterat. Men viljan i laget just nu verkar grym och man ångar på och trycker in 2-1 och kontrar in 3-1 på övertid. Lidingö måste ha åkt hem i chock, det trodde dom aldrig!
Summering: Det är fest i Dalarna.


Valbo FF - IFK Stocksund   2-3
Mål: 1-0 N Nilsson 41, 1-1 L Nilson 45, 1-2 K Khazeni 77, 2-2 F Ström 87, 2-3 A Andue 89
Kort: E Vigren, G Söderqvist --- S L Gumpfer, A Andue
Odds: 1,50
Publik: 100?
Wow vilken match, mållöst i över en halvtimme men sen kliver skyttekungen Nisse fram och pangar in ett ledningsmål för Valbo och Stocksund får säkert en liten liten känsla av torskfrossa. Men räddningen kommer bara fyra minuter innan halvtidsvila när kvitteringen kommer. Med bara kvarten kvar av matchen så vänder "Stockan" på steken och stänker in 1-2 och många tror nog att det är "thats it". Men Valbo vägrar och kvitterar med bara tre minuter kvar på matchuret och publiken jublar, skrällen är ett faktum... not. I sista minuten blir nämligen Alexander Andue matchhjälte och ser till att Stocksund hakar på Vasalund i toppen. Men Valbo föll verkligen med flaggan i topp och fortsätter överraska många.
Summering: Stocksund vill vinna serien.


FC Gute - Bollnäs FF   4-0
Mål: 1-0 S Zzimula 34, 2-0 V Dahlström 48, 3-0 V Dahlström 67, 4-0 V Dahlström 88
Kort: S Zzimula --- H Enander,, A H Svensk, V Roos 
Odds: 1,25
Publik: 379
Två minuter innan slutsignalen smällde Ville Dahlström in sitt tredje mål och fullbordade därmed ett fint äkta hat-trick efter som alla målen sattes i andra halvlek. Det är seriens fjärde hat-trick så här långt efter tio omgångar. Bollnäs höll tätt i en halvtimme och gick till vila med bara 0-1 i ryggen, men i andra så har man inte en chans att stå emot ett för dagen grymt formtoppat Gute. Eller vad sägs om fem raka vinster och 15-1 i målskillnad, fyra matcher utan insläppt mål och en man på delad andra plats i skytteligan, det imponerar. Bollnäs fortfarande utan en enda vinst i år, det måste svida.


Vasalunds IF - Gamla Upsala SK   2-1
Mål: 1-0 D Boskovic 3, 2-0 A Linnér 33, 2-1 A Hennig straff 58
Kort: A Wambani, I Hien --- 0
Odds: 1,05
Publik: 142
Mycket nära att Vasalund tappade poäng igen trots en fin 2-0 ledning i nästan en timme, och att man i stort sett spelade ut gästerna i första halvlek. Gusk fick nämligen en straff och reducerade i 58:e minuten och med bara fem minuter kvar så prickar Upsala stolpen, så det var på håret att dom som hade spelat en etta till superlåga oddset 1,05 fick bita i det sura äpplet.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar