lördag 28 augusti 2021

ÄNTLIGEN VINST

BKV BESEGRADE HEBY - EFTER SEX RAKA UTAN VINST

Äntligen kasserade BKV Norrtälje in tre fräscha poäng efter 3-0 hemma mot bottenlaget Heby. Det måste kännas oerhört skönt för spelarna att äntligen få bryta den där negativa trenden, hoppas nu bara att det fortsätter på samma spår för laget. Och personligen så tycker jag att det är så kul att både Erik och Tom får näta.

Saxat från BKV:s hemsida.
"Efter en bra uppvärmning blåser domaren i gång matchen och till skillnad från i de senaste matcherna tar vi tidigt ledningen. Vi får en hörna som efter nickduell studsar ut till Hassan som på distans skjuter tillbaka bollen mot mål, Tom styr snyggt in bollen och vi har ledningen redan efter fem min. Det är inget skönspel i första halvlek, vi kommer inte upp i samma nivå som förra helgen men vi är bättre än Heby och borde nog haft ett par bollar till i mål efter första halvlek. I andra halvlek presterar vi bättre och etablerar oss mer och mer på Heby:s planhalva och ju längre halvleken fortskrider tappar motståndaren i energinivå. Vi gör 2-0 efter en fin prestation av Fred i 72:a min och strax därefter gör Erik 3-0 och matchen är vunnen."