tisdag 2 juni 2015

INFÖR UPSALA IF


ONSDAG OCH MATCH - UPSALA IF BORTA

Inleder med att tacka Upsala IF för bildlånet, och att säga att jag tyvärr inte kommer att hinna med att vara på plats imorgon. Men ni som kan ska givetvis ta er till Sävja IP för att se detta kl 20.00 imorgon onsdag. Ett Upsala som bara har vunnit en match på de senaste fem försöken men det var en fin skalp för UIF, man besegrade nämligen lokalkonkurrenten Gusk med 3-2 efter ett hattrick av duktige Sunday Bale.

UIF ligger elva i tabellen, precis ovanför kvalstrecken men man har samtidigt "bara" tio pinnar upp till toppen och fem till BKV Norrtälje i den här än så länge hyfsat jämna serien. På hemmaplanen har man bara förlorat en gång på fyra matchen så det blir inte helt lätt för BKV som nu också kände av en mindre formsvacka senast trots 2-2. Det kan bli en tight och spännande match och båda lagen behöver den här trepoängaren inför helgen då man åter igen spelar, Upsala hemma mot Arameiska och BKV hemma mot serietrean Nacka FF.

LYCKA TILL VARGAR!!
(Anton, Fredde, Tom, Oskar, Erik, Simon, Skogh, Noi, Bagger, Albin, Jonte, Frej, Micke, Jim, Sebbe, Andreas B och Niklas,)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar