tisdag 23 juni 2015

OMGÅNG 13 SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 13, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.


Arameiska - Nacka FF  3-0
1-0 S Ostojic 45, 2-0 T Nyama 59, 3-0 S Ostojic 84
(Toppmöte och Arameiska spelade skjortan av serie-tvåan Nacka och nu skiljer det bara en poäng mellan lagen. Stefan Ostojic fick äran att sätta straffen som stängde matchen i 84:e och gjorde därmed sitt andra mål och har nu totalt sju fullträffar. Nackas Eldin Kozica (fd Arameiska) åkte på ett rött efter en timme och fick kliva av, samtidigt som Arameiska Pachayjan fick sitt tredje gula och får vila mot Strömsberg.)
Nästa match för Aramesiska: Strömsberg hemma
Nästa match för Nacka: Syrianska hemma


BKV Norrtälje- Avesta AIK  3-0
1-0 A Bellander 32, 2-0 A Seger 38, 3-0 A Bellander 40
(BKV upp till en sjätteplats och Andreas Bellander (matchens lirare) upp som tvåa i skytteligan. Och detta efter att BKV avgjort den här matchen på bara åtta minuter i första halvlek och det är väl ingen som säger emot om jag antyder att rätt lag vann. Avesta stred dock jättebra första 20-25 men föll ner i brygga och kunde inte avvärja alla attackerna från ett anfallsglatt BKV. En otroligt viktig seger för hemmalaget som nu inte tappade ännu mer på toppen men för Avesta ser det mörkt ut även om jag tror att dom kan reda ut det här bara man håller nere på alla kort. Nu blev Johan (3st) och Rasmus Lindgren (6st) varnade igen och båda är därmed avstängda mot Sandviken, illa.)
Nästa match för Norrtälje: Enskede borta
Nästa match för Avesta: Sandviken borta


Enskede IKGusk  0-0
0-0 
(Årets blott andra 0-0 match i serien på 176 matcher... och Gusk har deltagit i bägge. Stor Enskede-dominans och en bommad straff på övertid som målvakten (matchens lirare) räddar, och hela åtta gula kort, 5-3 i hemmafavör, men det kostade på för EIK som nu blir utan en avstängd trio mot BKV Norrtälje i nästa match, Hansebjer, Samuelsson och Issa. Även Gusk blir utan Winberg som gjorde ett inhopp med fem minuter kvar och lyckades stänga av sig själv mot Sandviken.)
Nästa match för Enskede: Norrtälje hemma
Nästa match för Gusk: Sandviken hemma


Sandvikens IF - Strömsbergs IF  1-1
0-1 Simonsson 20, 1-1 Öhagen 31
(Finfina 757 åskådare fick se den första oavgjorda matchen för bägge lagen koma i den här fighten mellan toppen och botten, men trots det så seglade Sandviken upp som serie-tvåa. Starkt av Strömsberg att stå upp mot en av seriefavoriterna på hemmaplan med massor av publik och en man mindre i tjugo minuter efter det att Roni Ali blivit utvisad efter två gula kort. Hellström i Sandviken avstängd mot Avesta, och Strömsbergs Ehn och Ali missar Arameiska.)
Nästa match för Sandviken: Avesta hemma
Nästa match för Strömsberg: Arameiska borta


Skiljebo SK - Upsala IF  1-0
1-0 H Tjärnhell 66
(Ett ganska sargat Upsala klarade inte av att brotta ner Skiljebo som vinner detta helt rättvist. Matchens snackis blev ju Douglas Karlbergs inhopp i 72:a och som sen drar på sig två gula på övertid, vet ju inte vad som hände men dumt var det. Förresten, det här var fjärde röda för Skiljebo, känns ju inte speciellt bra med tanke på att det måste öda energi. Och nu får även Lannebris och Sunell vila mot svåra Nacka i nästa omgång, grattis. Men SSK slåss trots det verkligen i toppen nu och Upsala krigar farligt nära kvalstrecket. ps. Bale i UIF avstängd.)
Nästa match för Skiljebo: Nacka hemma
Nästa match för Upsala: Syrianska borta


Sollentuna FF - Västerås IK  5-2
1-0 B Sonko 31, 2-0 B Sonko 36, 2-1 A Botvidsson 58, 2-2 S Berg 59, 3-2 J Åberg 60, 4-2 K Ramsell 62, 5-2 E Löfberg 74
(Helt galen match med tanke på hur målen ramlade in, först två raka av hemmalagets Sonko inom fem minuter i första halvleken. Och sen i andra så kvitterar Västerås på bara två minuter, men vad hjälpte det när Sollentuna kontrar ett par minuter senare och sen rinner ett par baljor till in och SFF har nu gjort tio mål på två matcher. Måste dock klaga på publiksiffran, ynka 46 personer är ju bara för uselt.)
Nästa match för Sollentuna: Kvarnsveden hemma
Nästa match för Västerås: Enskede hemma


Syrianska IF - Kvarnsvedens IK  1-0
1-0 K Sharro 88
(Syrianska som brukar tappa i slutet av matcherna gjorde tvärt om mot Kvarnsveden i och med att inhoppande Kevin Sharro gör ett sent vinstmål med bara någon minut kvar på match-uret, och det efter att bara ha varit knappa fem minuter på planen (coach-vinst?). Noterbart också att KIK blev rånade på en straff i första halvlek men fick en i andra, som man dock brände. Lägg därtill att man faktiskt var det bättre laget så förstår ni att Syrianska kom undan med nöd och näppe. Kvarnsveden fick en tung tung vårsäsong och behöver nog vilan lite extra bra nu. Syrianske Bale får inte vara med hemma mot Nacka nästa gång, sex gula nu!)
Nästa match för Syrianska: Nacka borta
Nästa match för Kvarnsveden: Sollentuna borta


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar