fredag 10 juni 2011

ÄTA ELLER ÄTAS


VAD HÄNDER IMORGON - VILKEN BILD STÄMMER BÄST

BKV drar till Skiljebo (som ju alla har koll på var det ligger) imorgon för ytterligare en tuff bortamatch. En vinst och tre poäng här skulle ju verkligen smaka mumma. Synd på Bernströms skada bara men annars så ser det väl bra ut med laget, Ludde är ju med nu hehe. Nä jag håller alla tummar som finns för en seger imorgon och det är nästan så att man är lite sugen på att ställa in GPS:n på Skiljebo, men som vanligt så har jag avverkat dryga 100 mil denna vecka så det får räcka med bilåkandet, eller finns det plats i bussen för en "fotograf" ;)
LYCKA TILL IMORGON GUBBAR, KÖTTA HÅRT!!

U17 har hemmamatch mot Syrianska imorgon kl 13.00 så ni som vill se lite BKV-fotboll här hemma går givetvis dit och hejar fram killarna. Vi behöver snabb revansch efter förra matchen nu ;)

På tal om Skiljebo, lite lustigt att på torsdag nästa vecka kommer deras juniorer hit för spel i Juniorallsvenskan. Och på måndag drar truppen på långresa upp till Borlänge och match mot Dalkurderna, så man kan säga att... "det e mycke BKV nu".

TREVLIG HELG, och Grattis till er som har tagit studenten, men ge fan i och tuta utanför mitt fönster hela natten bara ;)
"Skiljebo-dansen måste var det sämsta sen... hmmm... den finska discodansen" haha


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar