torsdag 23 juni 2011

BKV TORSKADE IGENENKÖPING IRRITERAR VERKLIGEN

Det klart att Enköping skulle vinna den där sista matchen innan sommaruppehållet, och det med ett enda surt mål, och med en man mer på planen. Har alltid haft svårt för ESK, lite lillebrors-komplex eller nåt tror jag,,, och nu med Siggi vid rodret också ;) Så förlusten sved hårt, och jag har hört att vissa spelare tog det minst lika hårt. Shit.... men vi tar dom i returen, eller hur?

Juniorerna mötte stockholms glänsar-96:or i en träningmatch och vann med 4-3... bra av oss "bönder ;) Såg ju inte matchen själv eftersom jag var på en annan match som slutade 3-0 och som var helt underbar hehe, och det blev seeeent hem, vi firade ju segern förstås. Referat från Enköpings-matchen finns i alla fall att tillgå på deras hemsida så håll till godo.....

"En Match som startar tveksamt, känns mer som ett ställningskrig i första halvlek med ett fåtal chanser åt bägge håll. Andra halvlek börjar lika trevande, sen byts Mattias Kjellman in och det börjar hända saker i ESK´s spel, bollen börjar rulla mellan spelarna och Norrtälje hinner inte med och Micael Tuhkanen rivs ned och Norrtälje får kvittera in ett rött kort, i minuten senare blir det en tilltrasslad situation där bollen går som i ett flipperspel i Norrtäljes straffområde och sista man på bollen är Mattias Kjellman i 68é minuten som slår bollen i mål som blir kvällens slutresultat 1-0."


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar