lördag 18 juni 2011

BKV - ROTEBRO

SAXAT REFERAT FRÅN ROTEBROS HEMSIDA

I en blöt tillställning i Norrtälje på fredagkvällen fick vi med oss en poäng hem. Rolle gick sönder redan efter en halvtimme vid ställningen 1-1, och tvingades utgå före paus. Det var chanser åt båda håll, men vi hade nog de vasaste. Det var blött och högt gräs, vilket gjorde det ganska chansartat i spelet. Sebbe landar olyckligt så foten viker sig strax före halvtidsvilan. I andra halvlek har vi mest boll, men det är ändå Norrtälje som återtar ledningen efter 68 min. Tack och lov kvitterar vi bara fem minuter senare. Det är chanser åt båda håll, men vi har mer boll i andra halvlek. Sista bytet gör vi när Lukas börjar halta strax efter vår kvittering. Hagman drog på sig sitt tredje gula för säsongen, så han vilar mot Västerås IK nästa torsdag.
Laget: Danne, Haga, Mbye, Lennerman, Jonas, Lukas, Sebbe, Leal, kalle, Rolle och Johan. Avbytare: Cesar (41), Keivan (46), Victor (74), Simon, Johan, Fredde och Lelle.