onsdag 15 juni 2011

SKILJEBO - IMORGON IGEN


JÄTTE-SVÅR MATCH I JUNIORALLSVENSKAN

För några dagar sedan så åkte A-laget på en riktig mina mot Skiljebo SK, kommer revanschen nu? Imorgon torsdag är det nämligen ny match mot dom, nu i JA och den här gången på hemmaplan. Och att slippa resa iväg nu känns säkerligen jäv*** skönt för grabbarna som ju kom hem halv tre i måndagsnatt efter lååång bortaresa till Borlänge. Och nu väntar som sagt åter topp-motstånd i form av serieledarna Skiljebo SK. En förening med en GRYM dagsform tydligen med tanke på Div 2 NS också, så se upp redan från start imorgon.

Juniorlaget verkar leva till stor del på två spelare, dom har tillsammans gjort 15 baljor, alltså 50% av målen. 11-2 mot Upsala var ju uppgivet men dom gjorde alla tre senast när dom spöade Enköping... så se upp med dom. Nä tagga till nu killar, en vinst imorgon och ni kommar att gå till sommarvila med en topp-placering. Och ALLA som kan, kommer så klart upp och kollar in er imorgon... t.o.m Axeloch  A"-lagarna" kanske ;)

Som avslutning så måste jag bara säga, jag hade ju rätt i ett tidigare inlägg om var Skiljebo ligger hehe. "Ingen hittar Skiljebo, Skiljebo hittar dig". Fråga Lennart ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar