onsdag 29 juni 2011

SPELADES JUNIORMATCHEN?

INGET REFERAT, INGEN ANALYS

Letade på både BKV:s och Sirius hemsidor om det stod något om matchen i måndags men inte ett ord, eller drömde jag bara att BKV vann? Att motståndarna "mörkar" förstår jag ju, men att Peter inte gottar sig är ju lite oroande, fast det klart, han kanske har ett jobb att sköta också hehe.... säger en annan som precis satte sig i skuggan ute på landet med en kall "rackare" i handen. Trevlig sommar på er, och.... skål ;)

ps. Sista dagen för en röst på enkäten till höger i menyn ;)

Korrigering.... nu finns ett kort referat på BKV:s hemsida.

Kampvilja, hög moral i hela gruppen, viljan att vinna, glädjen att prestera tillsammans. Det är några nycklar till vår framgång under vårsäsongen. Vi får heller inte glömma bort gruppens vilja att utvecklas, vilket dessa killar visar i både träning och match. Matchreferatet blir inte så utförligt denna gång, bara lite kort. Två bra lag, i en match som i ärlighetens namn kändes som en noll noll match. Men jag tycker nog att det är vi som skapar de vassaste chanserna. Så med lite distans till den täta matchen, så tycker nog även Sirius att det var rättvist. Kul för PH, att få vara med och känna segerglädje, för den känslan är rätt så trevlig.
Nu tar vi ett litet sommarlov på ett par veckor och samlar ny kraft och energi inför hösten. Jag vill även ta och tacka teamet runt laget för vårsäsongen, manager Anders, och president Owe E. Utan dessa killar skulle det vara knepigt att få ihop verksammheten. Trevlig ledighet önskar en rätt så nöjd tränare.

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

1 kommentar:

  1. Peter var blixtsnabb... och väldigt rolig hehe...
    "Kul för PH, att få vara med och känna segerglädje, för den känslan är rätt så trevlig."

    SvaraRadera