lördag 13 augusti 2016

"BARA" OAVGJORT MOT FRANKE

BKV MISSAR DYRBARA POÄNG - FORMSVACKA?

Dagens match mot nästjumbon IK Franke slutade 1-1 efter ett 0-1 underläge i första halvlek. Tyvärr så hann jag inte hem och se matchen men jag fick en snabb rapport från Noi som enkelt sammanfattade det hela med:

"Vi hade det tufft idag, vinden gjorde det svårt för oss i första halvlek eftersom dom pressade oss högt och långbollarna stannade upp. Deras mål var inte bra, bollen studsade ner efter i straffområdet efter en hörna och dom typ sprang in den. I andra halvlek så kontrollerade vi matchen helt. Då var dom tvungna att falla hemåt lite på grund av vinden och då började vi hitta ytorna mellan deras lagdelar och skapade några riktigt farliga lägen. Emil och Sylve var nära att avgöra men turen var inte på vår sida idag. Starkt i alla fall av oss att komma tillbaka trots att vi saknade några spelare. Sylvin får plus för sitt inhopp idag och Bagger som var överallt på högersidan"

BKV Blogg sammanfattar det hela med att det var ju skit... dom där poängen hade vi verkligen behövt med tanke på toppstriden, nu blir det jävligt tufft att nå "ettan". IK Franke är ett mediokert lag som vi bara ska vinna över, åtta bortamatcher med bara två oavgjorda och 7-22 i målskillnad sen tidigare. Men nu får vi bita ihop alla, inga negativa tankar utan tvärtom, Bit ihop vargar!!

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"