lördag 20 augusti 2016

SUR FÖRLUST MOT KARLBERG

BKV VS KARLBERG - SVÄNGIGT VÄRRE

Det blev en tung tung förlust i dagens match borta mot Karlbergs BK, en match där KBK ta en tidig ledning redan efter tio minuter men där BKV kvitterar och tar ledningen med 2-1 innan pausvilan. I andra halvlek så har händer allting i de tio sista minuterna, Karlberg kvitterar till 2-2 och strax därpå får BKV en straff som man tyvärr inte får in i nätet, och som om inte det vore nog så gör Karlberg mål på en frispark bara några minuter efter det och vinner med 3-2. Ibland är fotbollslivet ett helvete, men det är ju tur att det mestadels är himmel trots allt.

Träffade på back-låset Oskar Kiianlinna efter matchen och sammanfattar hans ord lite snabbt med: "Jag tycker att vi gör en bra match över lag. Dom tar ledningen efter en stund men vi lyckas kvittera på en fin nick av Brwa efter ett fint inlägg av Bagger. Sen tar vi ledningen på en perfekt kantfrispark av Kim som Andreas säger att han styrde in med näsan... 2-1 stod sig ganska länge, men sen kvitterar de och tar ledningen. Deras två sista mål var verkligen turliga studsar som ger dom typ öppna mål. Överlag en match där vi känns starka, men Karlberg är också ett bra lag. Vissa detaljer i försvarsspelet stämde väl inte klockrent. Hade vi haft lite tillfälligheter med oss hade det kunnat vara vi som fått tre poäng..

Jag hade det lite på känn och gick faktiskt emot BKV i tipsen men även om plånboken blir tjockare så det svider ju ändå i hjärtat. Jag kan bara gratulera Karlberg till dom tre poängen men nog fan kunde ni väl ha delat på dom... och till lirarna i BKV så måste ni bita ihop nu, knyt nävarna i fickorna och spöa skiten ur Giffarna nästa vecka istället. KRIGA!!