torsdag 25 augusti 2016

BKV SLOG UT GIF SUNDSVALL


SÅ JÄVLA BRA - VILKEN KÄMPAINSATS

Norrtälje IP en regnig och mörk augusti-kväll mitt i veckan och match i cupen låter ju inte så där himla skoj direkt. Men när vi gästas av ett Allsvenskt lag i form av GIF Sundsvall och sen vinner över dom med 1-0, ja då visslar man ju "singing in the rain" när man knallar hemåt efter att ha firat vinsten i omklädningsrummet. YES YES YES!

Emil Skogh (vem annars nu för tiden) smäller in 1-0 mot Giffarna redan efter tolv minuter och sen strider, kämpar och svettas killarna i 78+5 och Sundsvalls-gänget får bara inte in bollen. Tack Anton för sista tio, du gör helt livsviktiga räddningar och räddar vinsten, helt klart. BKV håller jämt spel under första halvlek och får gästerna att se ut som ett annat division två lag, jag förstår dock att dom helt klart inte är vana vid att pressa och anfalla men nog borde dom ha kunnat mer. Det förtar dock absolut inte BKV:s insats idag, nej dom ska vara jäkligt stolta över den här segern och ta nu vara på självförtroendet in i gruppspelet som vi tyvärr får vänta med lottningen på. Tror det är Sollentuna som strular och spelar först om någon vecka mot Östersund FK. Vi får se.

Bilderna blev bara skit ikväll, jag hann inte, jag såg inte, det regnade och det var för mörkt. Det blev några få men ni får ju en seger-video istället.... GRATTIS GRABBAR!! Det gjorde ni jävligt bra!

Aftonbladet
Sundsvalls Tidning
Norrtälje Tidning
Svenska Spel
GIF Sundsvall...  "mot Norrtälje vart det lite bättre men mest pga att motståndet var sämre". Lycka till i Allsvenskan säger jag.

ps. återkommer med lite mer imorgon ;)


Dagens match-hjälte Emil Skogh 

Nästan tusen pers på läktarna 

Dagen till ära, hejaklack med ramsor 

Kolla in blicken på Malmberg när han inser att att det sket sig. Poesi ;)

Emil, Brwa och Albin firar 1-0

BKV i ny attack 

Skitväder 

Emil hade 2-3 bra skott till... skjut mer alla! 

Bagger grym idag... ja alla var det. 

 KÄMPA!

(Robbin Sellin, sorry men du får en låååång resa hem)

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar